Stefan Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 de la un mobil poti lua tensiune de la motorasul de vibratii (sau casca + un filtru trece jox + rez si tranz ) Link spre comentariu
Vizitator hotm Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 de la un mobil poti lua tensiune de la motorasul de vibratii (sau casca + un filtru trece jox + rez si tranz )Ma poti ajuta cu o schema pentru a face montajul la un 5110 ? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 acum nu prea am rabdare si dispozitia necesara. 5110 are vibratii ? (imi e lene sa caut) pentru casca trebuie sa redresezi si sa filtrezi "melodia" -restul problemei o rezolvi din profilul telefonului Link spre comentariu
PL500 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Ma bag si eu in seama cu primul post pe forumul asta. In loc de a reseta priza de la distanta ar merge ca aceasta sa se autoresteteze la un moment prestabilit. De exemplu folosind o priza cu temporizator, ceva de genul: link , se poate programa priza sa intrerupa alimentarea pt. un timp scurt candva pe la ora 4 dimineata cand s-ar presupune ca nu prea se mai foloseste internetul, iar acest lucru sa se intample zilnic. In cazul blocarii router-ului timpul fara internet ar fi de maxim o zi sau se poate programa priza sa intrerupa de doua ori pe zi in cazul in care blocarile sunt dese. Utilizatorii internetului ar trebui preveniti asupra orelor la care se produc resetarile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Cel mai simplu este daca ai sigurantele generale de la priza montate in afara apartamentului. La mine asa sunt, intr-un tablou electric aflat in holul blocului. Daca se blocheaza vine vecinul, scoate siguranta si apoi o baga la loc. In felul asta taie alimentarea si reseteaza router-ul fara sa intre la tine in casa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum