djlove Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Pare ok cablajul expus.Acum depinde si de calitatea imprimarii pe film. Daca nu este destul de opaca culoarea razele pot trece intr-o oarecare masura, facand sa iti apara ceva pori dupa corodare. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Am printat pe o imprimanta cu jet HP 5610. Daca iese cu pori o sa suprapun 2 data viitoare. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Se pare ca 10 minute nu e destul. Am bagat azi la corodat si pe langa faptul ca a durat de 5 ori mai mult corodarea, au ramas si mici portiuni care sunt neatinse unde nu a fost expus suficient. O sa incerc la 15 minute si daca se supraexpune o sa raman undeva la 13 la final probabil. Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Se pare ca 10 minute nu e destul. Am bagat azi la corodat si pe langa faptul ca a durat de 5 ori mai mult corodarea, au ramas si mici portiuni care sunt neatinse unde nu a fost expus suficient. O sa incerc la 15 minute si daca se supraexpune o sa raman undeva la 13 la final probabil.Aproape sa zic ca nu are cum, asteptam cu interes primul tau cablaj facut cu respectivele tuburi si ma asteptam la vre-o 6 - 7 min, e ceva ne inregula, ma repet la tuburile mele albe de 8W dureaza 10- 11 min. Link spre comentariu
nightmare Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Poate nu l-am tinut destul in developant. Parea sa fie expus suficient pentru ca imaginea a aparut in secunda in care l-am bagat in developant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum