Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare amplif adelaida 2xtda7294

yonutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

3

• Jimmy

2

• mely17

2

• yonutzu

1

Top autori în acest subiect

iei frumos datasheetu de la TDA7294 (il gasesti cu google), apoi te uiti in el, si gasesti schema de aplicatie pt integrat. te uiti peste ea, si compari cu ce ai tu pe placa pt fiecare integrat, apoi faci modificarile necesare.

Link spre comentariu

Am si eu un kit de la Adelaida.ro, cel cu 2xTDA7294 mono si as vrea sa-l fac stereo 2x 100 w .Ce modificari ar trebui sa fac asupra acestuia? Stie cineva daca se fac reconditionari difozoare in Iasi?ast rasp

Pentru stereo, mai ia un kit. Kitul tau este in punte, pentru mono. Nu te sfatuiesc sa faci modificari daca nu esti la un nivel mai inalt de cunostinte.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator anvaflor_78

salut!referiorl la kitul cu tda7294 in punte,am si eu o intrebare:daca izolez radiatorul fata de carcasa,integratele se pot monta ne izolate intre ele?vreau sa folosesc 2 astfel de kituri ptr un amplif stereo.dar ptr fiecare folosesc radiator separat.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator anvaflor_78

referitor la tda 7294 in punte.la acest amplif nu conteza cum leg boxele?+si - vad ca la iesire este notat cu out1 si out2.nu cum am vazut la majoritatea amplifurilor cu +si gnd.

Link spre comentariu

referitor la tda 7294 in punte.la acest amplif nu conteza cum leg boxele?+si - vad ca la iesire este notat cu out1 si out2.nu cum am vazut la majoritatea amplifurilor cu +si gnd.

ma oameni buni inainte sa va apucati sa cumparati/construiti d c nu cititi si va documentati cu ce se mananca astea???la tda in punte si in la toate amplifurile in punte difu se leaga inte iesirile integratelor (practic se leaga plus -plus dar un integrat fiind slave acela este minusul semnalului - intr-o explicatie mai de balta)
Link spre comentariu

Mai, difuzorul fiind un dispozitiv alimentat in "alternativ" nu are polaritate. Bornele sunt marcate pentu situatia in care se folosesc mai multe difuzoare, pentru ca acestea sa functioneze "in faza" (adeca daca la un difuzor membrana se departeaza de magnet acelasi lucru sa se intample si la celalalt - altfel efectul ar fi neplacut). In cazul de fata, daca avem un kit mono si un singur difuzor, nu are importanta la ce borna de iesire unde legi "plusul" si "minusul" difuzorului.

Link spre comentariu

Profit de un subiect cu 7294 sa va arat niste poze cu un amplif cu 7294 pe care l-am facut la comanda in 2003. Daca intereseaza pe cineva, am sa ii spun performantele. Pun pozele astea pentru ca unul din amplificatoarele de care discutam, mi-a sosit la reparat, potentiometrul de volum a fost distrus in urma unei lovituri. Altfel, amplifurile sunt indistructibile, ziceti si voi parerea voastra... (zic amplifurile, pentru ca exista 3 identice)[attachment=0]TATARUCA6.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări