yonutzu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Am si eu un kit de la Adelaida.ro, cel cu 2xTDA7294 mono si as vrea sa-l fac stereo 2x 100 w .Ce modificari ar trebui sa fac asupra acestuia? Stie cineva daca se fac reconditionari difozoare in Iasi?ast rasp Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 iei frumos datasheetu de la TDA7294 (il gasesti cu google), apoi te uiti in el, si gasesti schema de aplicatie pt integrat. te uiti peste ea, si compari cu ce ai tu pe placa pt fiecare integrat, apoi faci modificarile necesare. Link spre comentariu
Vizitator dreamer Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 daca te incurca datasheetul iei pdf-ul de la adelaida pentru kitul mono si vezi diferentele ;) Link spre comentariu
SunShine Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Am si eu un kit de la Adelaida.ro, cel cu 2xTDA7294 mono si as vrea sa-l fac stereo 2x 100 w .Ce modificari ar trebui sa fac asupra acestuia? Stie cineva daca se fac reconditionari difozoare in Iasi?ast raspPentru stereo, mai ia un kit. Kitul tau este in punte, pentru mono. Nu te sfatuiesc sa faci modificari daca nu esti la un nivel mai inalt de cunostinte. Link spre comentariu
Vizitator anvaflor_78 Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 salut!referiorl la kitul cu tda7294 in punte,am si eu o intrebare:daca izolez radiatorul fata de carcasa,integratele se pot monta ne izolate intre ele?vreau sa folosesc 2 astfel de kituri ptr un amplif stereo.dar ptr fiecare folosesc radiator separat. Link spre comentariu
mely17 Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Daca e iszolat radiatoru de carcasa atunci poti pune direct pe radiator kiturile! Vei avea ramura negativa pe radiator! Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 nici nu e musai sa folosesti radiatoare separate daca alimentezi din aceeasi sursa. Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 nu te zgarci la tarate si ieftini la faina, izoleaza integratii de radiator, e mult mai sigur. cu o foita de mica si 2 nippeuri (seibi dinalea care izoleaza) ai rezolvat problema Link spre comentariu
Vizitator anvaflor_78 Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 foite de mica si seibi din alea de izolat se gasesc de cumparat tot in magazinele cu piese electronice? Link spre comentariu
Vizitator anvaflor_78 Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 referitor la tda 7294 in punte.la acest amplif nu conteza cum leg boxele?+si - vad ca la iesire este notat cu out1 si out2.nu cum am vazut la majoritatea amplifurilor cu +si gnd. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 referitor la tda 7294 in punte.la acest amplif nu conteza cum leg boxele?+si - vad ca la iesire este notat cu out1 si out2.nu cum am vazut la majoritatea amplifurilor cu +si gnd.ma oameni buni inainte sa va apucati sa cumparati/construiti d c nu cititi si va documentati cu ce se mananca astea???la tda in punte si in la toate amplifurile in punte difu se leaga inte iesirile integratelor (practic se leaga plus -plus dar un integrat fiind slave acela este minusul semnalului - intr-o explicatie mai de balta) Link spre comentariu
Mahdi Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Mai, difuzorul fiind un dispozitiv alimentat in "alternativ" nu are polaritate. Bornele sunt marcate pentu situatia in care se folosesc mai multe difuzoare, pentru ca acestea sa functioneze "in faza" (adeca daca la un difuzor membrana se departeaza de magnet acelasi lucru sa se intample si la celalalt - altfel efectul ar fi neplacut). In cazul de fata, daca avem un kit mono si un singur difuzor, nu are importanta la ce borna de iesire unde legi "plusul" si "minusul" difuzorului. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Profit de un subiect cu 7294 sa va arat niste poze cu un amplif cu 7294 pe care l-am facut la comanda in 2003. Daca intereseaza pe cineva, am sa ii spun performantele. Pun pozele astea pentru ca unul din amplificatoarele de care discutam, mi-a sosit la reparat, potentiometrul de volum a fost distrus in urma unei lovituri. Altfel, amplifurile sunt indistructibile, ziceti si voi parerea voastra... (zic amplifurile, pentru ca exista 3 identice)[attachment=0]TATARUCA6.jpg[/attachment] Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 va arat niste pozeCarcasa e foarte robust construita ! Toroidalul e prins cu bentitele din tabla zincata de 0,4...0,6 ! Nu se misca ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum