Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Agent beat

Vizitator darkm4n

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

4

• cristi71

3

• yo9hrb

2

• oachy

2

Top autori în acest subiect

Alta; Tot prin 1991 un politist dirija circulatia si opreste o Skoda S 100.Face control la portbagaj,in spate si il intreaba pe sofer de unde a furat motorul pe care acesta il are in portbagaj.Soferul raspunde ca ala e motorul masinii.Politistul nu il crede si se uita si sub capota portbagajului din fata sa se convinga. Erau alte vremuri si nu cred ca vreun politist din ziua de azi sa-r risca sa dirijeze traficul in stare de ebrietate. Ce spune cel care a deschis topicul sunt vrajeli,sau a avut probleme cu legea.,

In ce film si cine era regizorul :rade: Avem multi prieteni pe aici cu fantezii(nu neaparat erotice :ras: ) cu politisti sau militieni.Un control "pisic"sau psihic nu strica niciodata ,vezi pe ala de la Cotroceni
Link spre comentariu

eu cred,ca cel care ar trebui sa faca controlul esti dumneata. acum e prea tarziu,ca a si face o poza cu masina sa ti intaresc convingerea de a vizita cabinetul medical cu specificul de care aminteai. dar si numai daca a si citi posturile si preturile dumitale, ar trebui sa inchei orice discutie cu dumneata.eu te intreb atit: de unde pina unde iti permiti dumneata sa ne faci bolnavi mintal si mincinosi? te ai uitat cu atentie la posturile dumitale sa vezi daca nu cumva ceva nu e in regula in alta parte? ..eu am citit putin si m am convins..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări