cristi71 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Ai uitat sa spui in ce film si cine era regizorul asta depinde dupa facultati prietene.. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 "Devine după facultăţi". Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Alta; Tot prin 1991 un politist dirija circulatia si opreste o Skoda S 100.Face control la portbagaj,in spate si il intreaba pe sofer de unde a furat motorul pe care acesta il are in portbagaj.Soferul raspunde ca ala e motorul masinii.Politistul nu il crede si se uita si sub capota portbagajului din fata sa se convinga. Erau alte vremuri si nu cred ca vreun politist din ziua de azi sa-r risca sa dirijeze traficul in stare de ebrietate. Ce spune cel care a deschis topicul sunt vrajeli,sau a avut probleme cu legea.,In ce film si cine era regizorul Avem multi prieteni pe aici cu fantezii(nu neaparat erotice ) cu politisti sau militieni.Un control "pisic"sau psihic nu strica niciodata ,vezi pe ala de la Cotroceni Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 eu cred,ca cel care ar trebui sa faca controlul esti dumneata. acum e prea tarziu,ca a si face o poza cu masina sa ti intaresc convingerea de a vizita cabinetul medical cu specificul de care aminteai. dar si numai daca a si citi posturile si preturile dumitale, ar trebui sa inchei orice discutie cu dumneata.eu te intreb atit: de unde pina unde iti permiti dumneata sa ne faci bolnavi mintal si mincinosi? te ai uitat cu atentie la posturile dumitale sa vezi daca nu cumva ceva nu e in regula in alta parte? ..eu am citit putin si m am convins.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum