nel65 Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 inainte sa suni la 112 ,suna mai bine la doua -trei posturi de televiziune (si specifici ca agentul este beat) si dupa aceea la 112,in felul asta ai si cel mai bun martor ,in caz ca militienii incearca musamalizarea,respectiv reportajele realizate Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 nu te alegi cu NIMIC daca treci la rubrica mentiuni din procesul-verbal ca ti se pare ca agentul a consumat alcool. Nici vorba de dosar penal dar pe de alta parte nici nu-l poti obliga pe agent, prin aceasta mentiune, sa se prezinte pentru recoltarea de probe biologice.Singurul lucru pe care-l puteti face , in aceasta situatie ,este sa refuzati semnarea procesului-verbal; este un drept prevazut de lege si agentul nu vi-l poate refuza. Cu putin noroc, este un element care va poate ajuta sa castigati in justitie, in cazul in care contestati procesul verbal. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 sa zica si matorul trecut in PV ca agentul era beat Link spre comentariu
Vizitator argova Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Drepturile OMULUI. O.K. Daca ti se pare ca agentul este beat sau emana alcool este dreptul tau sa scrii treaba asta in procesul verbal de contraventie. DAR daca vrei sa faci MISTO ca ti se pare tie ca esti SMECHER ai mare grija.S-ar putea sa o iei ,in sensul ca politistul poate sa te dea in judecata pentru ,CALOMNIE, INSULTA sau daca esti tare in cioc si te dai la el pana sa ,,doneze agentu' sanje,, ai tota sansa sa fi gaurit adica intoxicat cu plumb. Deci smecherilor,pana sa scrieti voi anumite chestii in procesul verbal,ganditi-va daca voi sunteti in regula. Nu este necesar ca agentul sa se duca la sange ci doar sa fie testat cu etilotestul de catre un ofiter rutier cu atributii de control. Link spre comentariu
Big Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 "ai tota sansa sa fi gaurit adica intoxicat cu plumb." nu stiu la ce film te-ai uitat aseara dar ar cam fi cazul sa te trezesti.ps. cred ca la "Nasul" Link spre comentariu
Vizitator cristi_1993 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 se mai intampla...setea vine si la politisti:)) Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Situatie : Te opreste politia pentru ca nu porti centura de siguranta sau io stiu ce altceva ( minor sau nu ) , agentul in cauza completeaza procesul verbal dupa care tu scri la mentiuni : " Am impresia ca agentul constatator X este sub influenta bauturilor alcoolice " . Este obligat marele organ al legii sa faca un test la IML ? Mi-a povestit cineva care a facut chestia asta ca in maxim 2 ore agentul trebuie sa se duca sa-si faca analizele sau ceva de genu . Este adevarat ? Un cunoscut a fost oprit si amendat pentru folosirea abuziva a claxonului si a vrut sa scrie chestia asta la mentiuni dar agentul nu la lasat... e legal ? Daca asta a fost parerea lui .. sunt si ei oameni .. nu vad dc nu ar putea sa bea in timpul serviciului . iti raspund eu la intrebare: daca eu sunt cel care te opreste si tocmai am venit de la un chef si am beut pana can abia am iesit de sub masa, domnul contravenient tot atatea drepturi are ; sa isi spuna obiectiunile cu privire " la cele consemnate mai sus" si nu sa abereze despre starea politistului, starea vremii...sau cine stie ce alte filme o mai fi vazut unul sau altul. daca militianul e "muci", dupa ce domnul contravenient isi ia procesul verbal, acesta se poate deplasa frumusel la sediul politiei de unde face parte respectivul si face o reclamatie. Sau poate suna chiar la 112 unde sesizeaza ca x militianu e muci si da amenzi aiurea pe strada. militianul SIGUR va fi testat cu aparatul etilotest si in functie de rezultat...se trece la sex...cu militianu sau cu cel care a sunat abuziv... Singurul lucru pe care-l puteti face , in aceasta situatie ,este sa refuzati semnarea procesului-verbal; este un drept prevazut de lege si agentul nu vi-l poate refuza. Cu putin noroc, este un element care va poate ajuta sa castigati in justitie, in cazul in care contestati procesul verbal. cu ce anume te poate ajuta nesemnarea pv-ului? nu-l semnezi, foarte bine ! se trece la procedura de comunicare a procesului verbal. stii in ce consta ea? un alt militian se deplaseaza la adresa din procesul verbal si suna la usa si ii inmaneaza contravenientului pv-ul, in baza unui proces verbal de comunicare. daca dl contravenient nu e acasa, pv-ul se afiseaza pe usa de la intrare si ghiciti cu ce se lipeste:P ...cu lipiciul din dotarea militianului..."cleiul de maimutza"...:P...acuma daca se dezlipeste si zboara...contravenientul o sa conteste ce a primit... martor ca s-a afisat pv-ul este...(prostituate si alti martori de profesie sunt, har domnului) celalalt exemplar merge in debit...ala nu se pierde... deci, la ce foloseste nesemnarea pv-ului? inainte sa suni la 112 ,suna mai bine la doua -trei posturi de televiziune (si specifici ca agentul este beat) si dupa aceea la 112,in felul asta ai si cel mai bun martor ,in caz ca militienii incearca musamalizarea,respectiv reportajele realizate da. dar atunci trebuie sa fi sigur ca nenea militianu e beut...ca altfel... Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 sex din acesta? http://www.realitatea.net/un-politist-b ... 48838.html Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 1) ala e de la politia LOCALA ! (la timisoara, astia se numesc "cojanei", dupa ilustrul lor conducator 2) E SEFU' LOR !!!3) NU AI SA VEZI NICIUN POLITIST IN TIMPUL SERVICIULUI, DESFASURAND ACTIVITATI DE POLITIE RUTIERA, IN HALUL ASTA4) se mai imbata unii la serviciu, chiar. Treaba lor, dar nu sunt atat de nebuni incat sa se apuce atunci, tocmai, de oprit masini, dirijat circulatie si alte cele... sa fim seriosi...Au mai fost unii si de la politia romaneasca ( ) filmati, cum beau si se imbata in uniforma, prin birturi, dar nu s-au apucat dupa aia sa faca circulatie Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 sa ne gandim ca si Isus a fost om............ PS: nu vreau sa intru in polemica dar daca mai doresti mai caut...asta a fost primul care l-am gasit, goagal e mare si e mult Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 cauta un politist care e beat si dirijeaza circulatia sau opreste masini in trafic. ca sunt politisti care au baut si au mers cu masina, in uniforma sau in civil, e una, iar ca politistul e baut si dirijeaza circulatia sau opreste masini in trafic, cum se spune pe aici, e alta...(asta o spun cu mana pe inima, ca vorbesc din interior si nu din auzite cum o fac altii pe aici ) Link spre comentariu
Vizitator argova Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Fapt real intamplat prin 1990.seful de post si ajutorul veneau de la o petrecere.Seful era baut,in dreapta soferului.La un moment dat din fata o lumina puternica,ajutorul da flash-uri,cel din fata nu reactioneaza. seful de post: -Opreste masina sa-l opresc pe asta ca e nesimtit. Se da jos seful de post,imediat pe langa el trecand personalul Constanta -Bucuresti,linia ferata fiind paralela cu soseaua. Link spre comentariu
Vizitator argova Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Alta; Tot prin 1991 un politist dirija circulatia si opreste o Skoda S 100.Face control la portbagaj,in spate si il intreaba pe sofer de unde a furat motorul pe care acesta il are in portbagaj.Soferul raspunde ca ala e motorul masinii.Politistul nu il crede si se uita si sub capota portbagajului din fata sa se convinga. Erau alte vremuri si nu cred ca vreun politist din ziua de azi sa-r risca sa dirijeze traficul in stare de ebrietate. Ce spune cel care a deschis topicul sunt vrajeli,sau a avut probleme cu legea., Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 nu sunt vrajeli deloc..aseara ma intorceam de la tara cu masina personala..are numere toll Germania.mai aveam 50-60 m de mers in localitate,apare in spate o masina ,exact in curul meu(1-2m) mergeam cu 60. dau semnal dreapta sa il las..nimic,nu depasete,accelerez ,pina sa trec de indicatorul de iesire din localitate,prind 80. ce credeti? se aprind tare 2 girofaruri in spate..era militia. asta cum se numeste? va spun eu : vanatoare in trafic?! au vazut nr de Germania si ce s au gandit..am pus o de o bere. trag pe dreapta si spre deziluzia lor era un vecin de al socrilor..berea alta data Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Ai uitat sa spui in ce film si cine era regizorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum