Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recuperare date hdd

bogdy

Postări Recomandate

Buna. Am formatat din greseala o partitie la hdd.....inca nu am scris nimic pe ea...rog daca ma poate ajuta cineva cu ceva program, poate reusesc sa mai salvez ceva , pt ca am avut niste chestii destul de importante si nu as vrea sa le pierd. multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• dragostalpau

1

• ph3e4r

1

• bogdy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

Buna. Am formatat din greseala o partitie la hdd.....inca nu am scris nimic pe ea...rog daca ma poate ajuta cineva cu ceva program, poate reusesc sa mai salvez ceva , pt ca am avut niste chestii destul de importante si nu as vrea sa le pierd. multumesc mult.

Cauta pe torente: Easy Recovery. Face minuni :da
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator LiviutzuAs

Salut. Nu stiu daca ai rezolvat problema sau nu, dar exista cateva software care te pot ajuta sa faci recuperarea de date. Iti pot recomanda sa citesti aici despre asta.

Sper sa te ajute,

O zi buna!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nmgaby21

Chiar dacă și-a rezolvat problema sau nu, vreau să menționez că producătorii dee hardware au propriile programe de recuperat date, recomand cu încredere utilizarea acestora.

De exemplu, dacă deții un hdd de la Seagate, la ei pe site găsiți aplicația aceasta http://www.seagate.com/services-softwar ... -software/. Am pățit și eu ceva similar, iar fișierele în format pdf, nu le recupera niciunul din programele enumerate mai sus.

Mult succes în viitor :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări