Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unitra

Vizitator pulp@fiction

Postări Recomandate

Vizitator pulp@fiction

Salut !Am facut rost de niste boxe Unitra varianta neagra si as vrea sa stiu ce tweeter s-ar potrivi, pentru ca unul dintre ele e defect sau, ma rog, daca se poate rebobina. Eventual si ce difuzoare de medii si de bass s-ar potrivi, ca e posibil sa le schimb in viitor. De asemenea am observat o chestie ciudata la ele. Acolo unde e orificiul pentru bass-reflex ma asteptam sa aiba un tub, dar de fapt au un fel de sita metalica. Am mai vazut tipul asta de boxe, dar nu m-am uitat niciodata la chestia asta. Nu trebuia sa fie un tub bass-reflex acolo ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca pui tub atunci incinta o sa fie acordata diferit.Poti sa pui tub, dar o sa o acordezi mai jos..Cel mai bine ar fi sa o lasi asa, ca nu cred ca sunt capabile difurile din unitra sa coboare prea jos..cel putin nu am vazut unul pana acum.Daca cobori rezonanta cutie prin tub mai lung deasupra ei diful va fi ceva mai liber deci o va lua la sanatoasa ceva mai usor ca inainte si lmita mecanica se va atinge mai repede.Concluzie..nu iti fa de lucru degeaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări