Vizitator pulp@fiction Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Salut !Am facut rost de niste boxe Unitra varianta neagra si as vrea sa stiu ce tweeter s-ar potrivi, pentru ca unul dintre ele e defect sau, ma rog, daca se poate rebobina. Eventual si ce difuzoare de medii si de bass s-ar potrivi, ca e posibil sa le schimb in viitor. De asemenea am observat o chestie ciudata la ele. Acolo unde e orificiul pentru bass-reflex ma asteptam sa aiba un tub, dar de fapt au un fel de sita metalica. Am mai vazut tipul asta de boxe, dar nu m-am uitat niciodata la chestia asta. Nu trebuia sa fie un tub bass-reflex acolo ? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 daca pui tub atunci incinta o sa fie acordata diferit.Poti sa pui tub, dar o sa o acordezi mai jos..Cel mai bine ar fi sa o lasi asa, ca nu cred ca sunt capabile difurile din unitra sa coboare prea jos..cel putin nu am vazut unul pana acum.Daca cobori rezonanta cutie prin tub mai lung deasupra ei diful va fi ceva mai liber deci o va lua la sanatoasa ceva mai usor ca inainte si lmita mecanica se va atinge mai repede.Concluzie..nu iti fa de lucru degeaba. Link spre comentariu
Vizitator pulp@fiction Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 si tweeterul ala cu ce as putea sa il inlocuiesc ? Sau mediile/joasele ? Link spre comentariu
Vizitator pulp@fiction Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Anybody, some advice ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum