Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce casca as putea folosi? help

Vizitator Marioso

Postări Recomandate

Vizitator Marioso

Buna seara,

Sunt nou pe aicea...si nu excelez in domeniul electronicii de aceea va cer ajutorul

Sunt motociclist si mi-am achizitionat 2 handfree-uri Motorola HS 830.Am facut aceasta alegere pentru ca ele vin cu o functie intelesanta si accea ca se si conecta intre ele, ceea ce teoretic mi-ar oferi posibilitatea de a comunica cu pasagerul.Problema este ca casca acestui set are un design foarte prost si face ca aceasta sa iti cada din ureche sau chiar sa nu iti poti pune casca pe cap ca ti-a si iesit din ureche si in plus se aude si destul de incet sistemul.

Am inlocuit casca originala cu un difuzor in miniatura de la o pereche de casti RPC, dar tot nu se aude prea tare.

As dori sa cumpar o casca care sa se auda mai tare, si va intreb ce credeti ca ar fi mai bine:

- un microdifuzor de la o preche de casti Creative HQ-140(http://www.emag.ro/casti/casti-creative ... Z0210AA000) care au 24ohmi si 110dB

- un difuzor in miniatura cum am gasit pe http://www.adelaida.ro/index.php?cPath=99_271 adica BMS-2711 Difuzor palnie mylar, 27mmx4, 8mm, 0,1/0, 2W, 80dB

Exista si alta alternativa?, as putea sa caut ceva pe 16 ohmi daca nu?Exista posibilitatea sa se arda daca folosesc o impedanta prea mica?

Va multumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Iti trebuie niste casti cu magneti mai puternici, deci o pereche mai scumpa. Nu stiu unde gasesti asa ceva dar nu cupla alte acustice cu impendanta mai mica de 32 ohmi; parca atata au castile astea. Ar mai fi o solutie sa folosesti si alte 'device'-uri cu impendanta mai mica (difuzoare mini) dar trebuie un mic transformator ... complicat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări