radue Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 O regula negeralizata la group delay ar fi ca el sa fie mai mic sau egal de 400/f unde f e frecventa care te intereseaza. Link spre comentariu
chorchy Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 pentru radue,stiu de regula 400/f,cocoasa aia de la 60de Hz de care ziceam ajunge la un t*f aproximativ 500,GD nu mai creste liniar si ar putea suna un pic mai prost(am tot citit si pe alte forumuri,unele straine despre GD si se spunea ca schimbarile bruste in GD sunt audibile).vreau sa fiu cat mai explicit: vreau sunetul clar de pe medii al lui pa800(ma rog,combinatia +pct300)pentru ca alte difuzoare la acelasi pret nu am gasit(beyma 8br40 nu prea ma incanta,si ala cere cutie mare si nu stiu daca e asa de clar ca pa800) pe de alta parte vreau o incinta cat mai mica,nu sunt fan al basilor care sa zguduie mobila la vecini(am avut,m-am saturat de cutii mari,armonica de 60Hz din subwoofere proaste) momentan am un o boxa de toata rusinea,cu un tweeter rusesc(de fapt e un difuzor in toata regula,cu membrana de 2 inch care urca pana pe la 17kHz)si un difuzor dintr-un televizor(cred), de 4 inch cu sasiu de plastic,incinta de 14L.difuzorasul ala are xmax 3mm si se aude decent pe bas(coboara pana pe la 50Hz,nu stiu cu ce atenuare,dar se aud si frecvente mai joase.ma gandeam ca Pa800 nu are cum sa sune mai incet(pe bas)decat ala(calitativ sigur suna mai bine) ma incadrez,stiu,in categoria aia"best bang for the buck".probleme financiare am,dar nu vreau sa renunt la o pasiune;nu voi apuca sa mai fac alte incinte prea curand,si vroiam sa fac ceva decent,care sa ma tina cativa ani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum