firefly Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 am reusit sa pusc la propriu unitatea de control a acestui voltmetru (nu ma intrebati cum), cea care am incercat sa-l fac sa se vada in poza http://img338.imageshack.us/i/img2130.jpg/ merita sa ma complic sa il duc undeva la reparat? se mai poate face ceva cu el? tipul voltmerului este identic cu cel de pe acest link: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=4132 sau e interesat cineva de el asa defect cum e? la alimentare se aprinde afisajul dar nu mai masoara nimic .... asa cum e el acum. Link spre comentariu
Vizitator dyavlo Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 genul de memorie pe care ai prajito tu nu se schimba, poti sa-ti faci rost de altul nou sau doar cu ecranul crapat Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 probabil ca este vorba de consacratul 7106, oricum un voltmetru ca ala nu costa mai mult de 25-30lei (dar nu de la magazinul ala din craiova)nu cred ca renteaza sa cureti pastila aia si sa lipesti un alt integrat. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 la mine acelasi tip de voltmetru sa dus la sursa ce o folosesc asa aiurea dupa aprox 1 an de folosire ,pastila aia neagra si urata sa facut flenduri l/am inlocuit cu AP1380 ( Tehno Electr.) Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 ... oricum un voltmetru ca ala nu costa mai mult de 25-30lei (dar nu de la magazinul ala din craiova)...ok, de unde recomanzi daca nu la magazinul ala din craiova, poti raspunde si pe PM sa nu fie considerat reclama cuiva.ars sau nu tot imi trebuie un display si culoarea acea de albastru imi placea mai mult ca si galben/verdele majoritar.la mine acelasi tip de voltmetru sa dus la sursa ce o folosesc asa aiurea dupa aprox 1 an de folosire ,pastila aia neagra si urata sa facut flenduri l/am inlocuit cu AP1380 ( Tehno Electr.)merci de sfat, desi nu-mi place acea culoare rosie, ma mai gandesc datorita pretului. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 firefly scrie; merci de sfat, desi nu-mi place acea culoare rosie, ma mai gandesc datorita pretului .. daca tot te hotarasti sa achizitionezi volt AP1380 nu strica si un Amp AP1383 ,daca le folosesti la o sursa .... oricum Oradea este m/ai aproape decat Craiova..... Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 stau si ma gandesc si la varianta PM438 in loc de AP1380, parca e mai "aratoasa" si la ~ acelasi pret.eu caut pentru domeniul 0-20V, PM438 vine gata shuntat pentru acest domeniu pe cand AP1380 ar trebui eu sai pun rezistentele necesare. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Sunt curios ce ai ales in final ??? Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 eheiii... stai ca nu ma misc atat de repede, oricum o sa postez rezultatul cu ce am realizat cand va fi gata la sectiunea "automatizari in casa - ph controller", dar pina sa fie gata imi mai trebuie resurse ... de toate felurile. Link spre comentariu
Vizitator KaN Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 am reusit sa pusc la propriu unitatea de control a acestui voltmetru (nu ma intrebati cum).Am primit un asemenea aparat, l-am alimentat, l-am pus sa masoare cei 9v si s-a dus, se pare ca nu era Voltmetru si este setat pe ampermetru. Am descoprit doar 1 rezistenta de 1M dusa, dupa ce am schimbat, se pare ca pastila icl7106 este dusa. Credeti ca este rentabil sa incerc sa pun separat pe o placuta un alt integrat (evident cu adptarile de rigoare) sau mai bine iau un multimetru din ala ieftin de 12 lei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum