Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema la CD player SHOV

SEBYKO_76

Postări Recomandate

Salutare tuturor ....Am un CD player de masina SHOV Model SX-6650, la care se aprinde afisajul dar nu are amplificare.Amplificatorul este TDA 7384, l-am inlocuit dar tot nu scoate nimic pe iesire,,,care ar fi problema.Multumesc tuturor,,anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• SEBYKO_76

2

• Mihai85

1

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

pai daca ai si tensiune si semnal de mica putere la intrare in cip, si acesta este lipit cum trebuie, si are circuitul de masa ok, si totusi la pinii de iesire nu iese nimic, insemana ca e defect ... fie a fost defect din fabrica fie a fost incalzit prea tare cand a fost lipit pe placa si s-a ars.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

mai exista o posibilitate: unele casetofoane au pe fiecare iesire a sa niste diode de protectie legate fata de masa(de obicei sunt smd).daca una se scurtcircuiteaza sau are rez mica intra finalul in protectie.masoara fiecare iesire fata de masa ca sa-ti dai seama.

Link spre comentariu

am intalnit cazuri in care ,desi tensiunile si parametri la pinii integratului sunt in conformitate cu datasheet-ul,el nu functioneaza (e distrus),problema remediabila cu inlocuirea cu altul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări