kripton Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Aici avem cablajul vazut dinspre fata plantata , cu piese , de sus . Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Aici sunt difuzoarele : Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Salut,e ok,se vede bine etajul final,restul se poate lua din catalogul de scheme,multumesc.Cat despre difuzoare,ca sa zic,asta e al 3-lea tip de dif cu care vad ca afost echipat Darclee-ul si cine stie cate or mai fi :rade:La asta al meu,e cu difuzoare ca de la Gloria,3W/4ohmi,numai ca au membranele cam rigide,o sa vad cum suna cu 2 difuzoare de maiak,si daca e ok,o sa fie al 4-lea tip de difuzor in aparatele Darclee Sa ne auzim cu bine. Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Buna , Da asa este , de aceea le-am si pozat, suna minunat . Cu cea mai mare placere, oricand aveti o problema legata de acest aparat si nu numai , nu ezitati sa intrebati si in limita posibilitatilor modeste de care dispun voi incerca sa ajut pe oricine vrea . multumesc si eu pentru colaborare si sper ca aceasta sa dureze . Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Off topic!KNX aici nu facem concurs de posturi consecutive!! te rog sa folosesti butonul edit, vad ca la cateva minute direfenta pui post dupa post. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 doru,ce ai tu este un darclee 5,s643a,am avut si eu unul,l-am aruncat curand.pun o poza cu al meuMultumesc pt informatie,acusi terminam de tras in banda blocul de UUS si inca nu aflasem ce marca e Si daca imi permiti iti pot da un sfat,cand mai ai de aruncat cate un aparat incearca sa donezi mai intai,ar fi mult mai benefic si pt cine il primeste si mai ales pt aparat...si cred ca si tu ai fi mai multumit sufleteste,daca esti colectionar,stii la ce ma refer,da pana nu incerci,nu ai sa afli.Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum