Vizitator yo9hnh Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Salutare !Am primit cadou un calculator stiintific Casio FX-8500 G,am cautat pe net manual de utilizare,am gasit in spaniola si franceza.Nu se poate sa nu existe un manual in engleza asa ca va intreb pe voi daca aveti sau stiti de unde as putea descarca un manual in engleza.Thanks Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Vorbeste cu Sir roger, nevasta lui stie spaniola. E foarte greu sa o traduci ? Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 As ruga sa nu fiti off topic.Eu am cerut un manual in engleza daca nu aveti sau credeti ca nu ma puteti ajuta nu interveniti.Si ca sa va raspund la intrebare "E foarte greu sa o traduci ?".Da mie foarte greu pentru ca in liceu nu am facut spaniola si nu obisnuiesc sa ma uit la telenovele... Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Fara suparare dar chiar nu ma ajuta cu nimic faptul ca postati mesaje aiurea ceea ce e off topic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum