proDJxlx Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 as avea o intrebare ,poate banala dar nustiu cum sa fac sa nu gresesc. intrarea pt microfon de la mixer este cu 3 gauri dalea si eu vreau sa pun un microfon ce are doar 2 fire, cum pot sa fac sa mearga? Link spre comentariu
89-CEC Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 http://img186.imageshack.us/img186/5765/mikrobaschaltunggf0.jpg in principiu arata asa cum e prezentat,iar ca realizare nu e nici asa de complicat.Nu ai nevoie decat de un preu adaptat pentru tipul de microfon folosit iar cuplarea se poate face ca-n imagine prin transformator. Link spre comentariu
Neluc Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 salut,nu stiu daca ai rez problema,dar,daca pe in mixer scrie ,,mic,,si are 3 gauri ai grija ca una dintre ele sa nu aiba un +45v pt mic phantom Link spre comentariu
proDJxlx Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 am gasit un articol pe soundcreation si am rezolvat problema, ms mult pt care ati raspuns, si daca mai intereseaza pe cineva e cam asa: pinul 1 si 3 se vor uni iar pinul 2 va ramane - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum