Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda radio

lucian_v

Postări Recomandate

Buna ziua,Imi permit sa deschid acest topic pentru a apela la ajutorul dumenavoastra.Problema mea este urmatoarea :Am nevoie de o schema pentru a construi un receptor radio la care sa pot atasa o asa numita telecomanda universala.In prima faza receptorul trebuie sa aiba 4 canale (probabil se va extinde la 8) si sa fie in 433MHz. In functie de butonul apasat de pe telecomanda el trebuie sa inchida si apoi sa deschida un releu.Daca cerinta mea este complicata si ajutorul se poate oferi doar contra cost va rog frumos sa imi spuneti si discutam .Va multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• Stefan

1

• lucian_v

1

Am dorit sa fac o trimitere la subiectul respectiv dar nu l-am gasit deloc, nici macar in mesajele mele ! Probabil topicul a fost sters si dus la pubela. Am copiat schemele pe un CD, atunci cind au fost in discutie, si cind am vrut sa le postez am vazut adresa de unde erau luate. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări