lucian_v Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Buna ziua,Imi permit sa deschid acest topic pentru a apela la ajutorul dumenavoastra.Problema mea este urmatoarea :Am nevoie de o schema pentru a construi un receptor radio la care sa pot atasa o asa numita telecomanda universala.In prima faza receptorul trebuie sa aiba 4 canale (probabil se va extinde la 8) si sa fie in 433MHz. In functie de butonul apasat de pe telecomanda el trebuie sa inchida si apoi sa deschida un releu.Daca cerinta mea este complicata si ajutorul se poate oferi doar contra cost va rog frumos sa imi spuneti si discutam .Va multumesc Link spre comentariu
Vizitator dyavlo Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 viewtopic.php?f=29&t=29580&st=0&sk=t&sd=ase mai discutase ceva de genu Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Schemele de mai jos au fost postate de Stefan_ro la un subiect, pe forum, care nu il mai gasesc acum. Prima schema e un emitator RF iar a treia e a unui receptor RF de telecomanda (celelalte doua sint emitator respectiv receptor IR, care opereaza, evident, pe distanta mai mica). http://jap.hu/electronic/codec.html Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Schemele de mai jos au fost postate de Stefan_ro la un subiect, pe forum, care nu il mai gasesc acum. Prima schema e un emitator RF iar a treia e a unui receptor RF de telecomanda (celelalte doua sint emitator respectiv receptor IR, care opereaza, evident, pe distanta mai mica). http://jap.hu/electronic/codec.htmlbai nene cat am cautat site-ul ala !merci remus Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Am dorit sa fac o trimitere la subiectul respectiv dar nu l-am gasit deloc, nici macar in mesajele mele ! Probabil topicul a fost sters si dus la pubela. Am copiat schemele pe un CD, atunci cind au fost in discutie, si cind am vrut sa le postez am vazut adresa de unde erau luate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum