MDshelll Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Salut, am o pereche de boxe full range Hp15W in combintie cu Pad52, pe driver am pus un filtru, acum ce ma intereseaza daca si pe Hp15W ar trebui pus ceva filtru? Sau e ok daca merge asa? Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 la tweeter se pune filtru pentru a nu-l arde la puteri mari. Hp15w are o bobina destul de rezistenta shi nu se va arde. Va functiona fara probleme si fara filtru. Eu am avut o pereche de fullrange cu hp15w si PHT408, la care aveam filtru doar pe tweeter (asta din lipsa de timp si bani), dar nu am avut nici o problema, au functionat perfect, insa indicat ar fi si un filtru pe joase pt ca nu are rost sa incarci difu cu frecvente inalte Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Un alt motiv pt care ar fi bine sa pui filtru si pe joase e ca se compromite total liniaritatea boxei si ai prea multe medii.Dar daca nu poti pune filtru poti sa asculti fara probleme si asa. Ca sa pui filtru si pe joase trebuie sa stii frecventa de taiere a inaltelor. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Daca ai deja pus un filtru doar pe driver, in caz ca vrei sa filtrezi si [mid]wooferul, va trebui folosit un filtru complet nou, fiind exclusa pastrarea celui vechi.Frecventele de taiere la filtrul pe 2 cai sunt complet diferite, iar pt a suna bine trebuie taiat jos deci filtrul iese scump. Si sunetul mai bun, dar aici tu hotarasti daca merita banii investiti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum