Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtre Hp-15W

MDshelll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

• MDshelll

1

• ionescu liviu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Sebacoo

la tweeter se pune filtru pentru a nu-l arde la puteri mari. Hp15w are o bobina destul de rezistenta shi nu se va arde. Va functiona fara probleme si fara filtru. Eu am avut o pereche de fullrange cu hp15w si PHT408, la care aveam filtru doar pe tweeter (asta din lipsa de timp si bani), dar nu am avut nici o problema, au functionat perfect, insa indicat ar fi si un filtru pe joase pt ca nu are rost sa incarci difu cu frecvente inalte

Link spre comentariu

Un alt motiv pt care ar fi bine sa pui filtru si pe joase e ca se compromite total liniaritatea boxei si ai prea multe medii.Dar daca nu poti pune filtru poti sa asculti fara probleme si asa. Ca sa pui filtru si pe joase trebuie sa stii frecventa de taiere a inaltelor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca ai deja pus un filtru doar pe driver, in caz ca vrei sa filtrezi si [mid]wooferul, va trebui folosit un filtru complet nou, fiind exclusa pastrarea celui vechi.Frecventele de taiere la filtrul pe 2 cai sunt complet diferite, iar pt a suna bine trebuie taiat jos deci filtrul iese scump. Si sunetul mai bun, dar aici tu hotarasti daca merita banii investiti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări