Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri cu LEDuri SMD semnalizare fata / spate - need help !

Vizitator danc2007

Postări Recomandate

Vizitator danc2007

Va salut!

Am o problema cu niste becuri cu leduri SMD, de mare intensitate.

Am cumparat 2 seturi de becoleduri pentru semnalizarea auto.

Nestiind ce fel de becuri am nevoie si nefiind in tara sa pot verifica, am cumparat un set 1157 si unul 3157, dupa cum mi a recomandat un site de profil din SUA. Acel site spunea ca pentru semnalizarea fata e nevoie de becuri model 3157 si pt spate 1157.

Ajuns acasa, si desfacand stopurile m am bucurat, deoarece becurile 1157 s-au potrivit pentru semnalizarea spate. Dar la semnalizarea fata din faruri, becurile 3157 nu se potrivesc, am nevoie de acelasi model ca si pe spate, si anume 1157.

Ce solutii as avea sa montez becoledurile 3157 la semnalizarea fata pe un VW Passat 2003, in locul celor 1157 ?

Ar putea cineva sa se ocupe de problema aceasta, contra cost bineinteles ? As vrea daca poate cineva sa adapteze acest bec 3157 la dulia de 1157 de semnalizare fata Passat. Caut pe cineva care se pricepe bine la aceasta problema, in Cluj Napoca.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

1

Top autori în acest subiect

pai nu e greu sefu,se ia una bucata bec,i se sparge balonul de sticla,se scoate toata pasta aia care fixa balonulapoi se dezlipeste soclul ala de plastic si se lipesc firele la noul soclu,dupa care se umple cu un adeziv epoxidic ceva(prostilina,sau dinala bicomponent)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări