Vizitator pelikanu Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Caut si eu o schema de amplituner stereo delia produs de electromures care ma poate agiuta,,,,, .pleasa contact me la [email protected] 8) Link spre comentariu
Vizitator somalezudj Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Pelikanu, ai facut rost pina la urma de schema ?Am si eu un amplituner delia produs de electromures , si se pare ca a decedat :( Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 V-ati gasit schemele de la Delia?Le am eu scanate si daca va mai trebuie.. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 flor, te rog sa-mi trimiti si mie schema de la delia daca o mai ai in calculator; vezi privat Link spre comentariu
Flor Postat Septembrie 11, 2006 Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Azi m-am intors din CO. Ti-am trimis-o pe adresa indicata. Succes si bafta. Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Vad ca mai multi forumisti sunt interesati de Delia. Atasez schemele. Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Partea a 3-a si ultima. Nu am zipat-o pt a evita problemele de incompatibilitate intre diferitele programe de arhivare.PS. Da, recunosc, atasesem grasit. Cumpar/inchiriez cenusa sa mi-o pun in cap.. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Flor ... intentia a fost buna - insa n-ai dat exact alimentarea si finalul audio care "crapa" cel mai des ! Link spre comentariu
Vizitator w_iosif Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Buna ziua. Dorec si eu o schema de la AMPLITUNER STEREO DELIA (Electromures). Cine ma poate ajuta sa-mi trimita pe adresa [email protected] Va multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 http://www.elforum.info/topic/5147-amplituner-delia/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum