ady_risc Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Am vrea si eu o chestie ff simpla! Cand dau cu spatele sa mi-sa aprinda si pozitiile, Ma gandeam la un intrerupator dublu in locul aceluia care e pus pt a aprinde lampile de la masina.Am Opel astra caravan si nu stiu unde ar putea fi acel intrerupator. Link spre comentariu
Felis Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 se afla pe cutia de viteze amplasat acel switch palpator care aprinde lampile de marsarierP.S acel switch e de constructie special pentru locul respectiv asa ca nu o sa gasesti ceva cum vrei tu ca sa inlocuiesti. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 legi un releu la becul de marsalier si releul iti aprinde pozitiile Link spre comentariu
ady_risc Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 o modalitate cred ca exista Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 legi un releu la becul de marsalier si releul iti aprinde pozitiilenormal ca exista,a spus-o dr.L mai sus sau daca ai chef de "sapat" cauti firele care duc la sonda din cutie,si legi de acolo comanda releului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum