Vizitator laura Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Salut, Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii pentru a programa un pic 18F4550? (ma refer la conexiuni) Am hex-ul. Am gasit winpic800 care are suport pentru acest controller si detin o copie de Willem de la Adelaida agreeata de acest soft. http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=95 Daca nu reusesc sa programez cu Willem o sa consruiesc programatorul acela cu FT245 pe USB. Multumesc. Contul e al sotiei mele. Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 viewtopic.php?f=37&t=45629 Link spre comentariu
Vizitator suny Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 am gasit asta: http://www.hamradio.cc/forum/index.php? ... msg#msg_48 Link spre comentariu
Vizitator laura Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 salut.am abandonat incercarea de a programa cu willem pentru ca nu recunoaste dispozitivul.am construit rapid ART2003 care nu are alimentare externa (poate fi asta motivul?)winpic800 recunoaste si pogramatorul si controllerul insa i-mi da urmatoarea eroare cand programez:aveti idee ce pot face?multumesc. Link spre comentariu
Vizitator laura Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 atasez programatorul Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Eu stiam ca PIc-ul are nevoie pentru a fi programat de 13V. Nu-mi aduc aminte exact daca sunt picuri care se pot programa doar cu 5V (unele programatoare fac singure din 5V 13V). La tine in acel program ai o optiune de acest gen? (adica sa nu fie nevoie de tensiune de 13V pentru programare?)Pe pagina web scrie asa: VPP for this programmer is 5V and hence "LVP" must be selected in programming software. Tu ai selectat aceasta optiune? Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Mai frate aceasi problema am eu cu programatorul meu care merge, ideea este ori iti faci programator pe USB, ori iti faci un calculator slab adica maxim Pentium 3 800Mhz si iti va merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum