Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer masina

Vizitator VND_bombe

Postări Recomandate

Vizitator VND_bombe

am un dif de 20cm diam si vreau sa-mi fak un subwoofer pt masina :lol: INTELEGETI?ceva de genul k fatza la dif sa faca toata treaba. si sa ii pun teava de vreo 8cm diam.dak stie careva dimensiunile pt incinta sa-mi scrie si mia :twisted: mersi fain!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• notchman

1

• micutu

1

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

De subwoofer stereo nu am auzit pana acuma :?:

Cred ca vrea sa puna ambele difuri in aceeasi incinta si sa le "hraneasca" cu un amplif stereo.................adevarul e ca nici eu nu vad sensul :shock:
Link spre comentariu
Vizitator dRc

salut! vreau si eu o schema de incinta de subwoofer pentru masina (dacia 1310) pt portbagaj. am 2 difuri de 8'' si vreau sa fie stereo :lol: cineva mia spus sa fie puse la un unghi de 90 de grade da nu stiu dimensiunile.daca stie cineva va rog sa ma ajutati!!! 8) mersi!

calculezi parametri :d dupa care te ajuti de un programel sa iti calculeze incinta :oops:
Link spre comentariu

e mai bine cu doua sub-uri dar cu cele de 8" nu cred ca faci mare lucru. oricum succes :P

La cat e de antifonata si insonorizata Sfanta Dacie - e de ajuns sa pui doua difuri de 8" dupa bancheta (nu stiu cum ii zice locului ala :oops: -lapsus :oops: ) si la un volum mediu deja se gaseste sa zdrangane ceva :wink: Daca mai faci si cutii la difurile alea - sigur o sa fii multumit.....asta doar daca nu esti maniac de BASS :shock:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator moga alexxx

tot nu inteleg de ce sa folosesti un amplif stereo pt un subwoofer ? chiar daca are 2 dif de 8" io zic ca obti rezultate mai bune cu amplificator de subwoofer :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări