djmk1988 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Stie cineva acest aparat? Detalii ,detalii! http://www.rw6ase.narod.ru/m/mag/mag59fr.jpg Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Schema si manualul, alte detalii nu cunosc. Link spre comentariu
djmk1988 Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Nu imi sunt de folos la nimic. Eu am avut la bunici acest aparat si din pacate l-au aruncat niste rude. Daca asi putea face rost de el , cu atat mai bine! Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Pai zi clar ce vrei, odata vrei detalii, odata vrei aparatul... Link spre comentariu
djmk1988 Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Vreau sa stiu daca l-a avut cineva si ce impresii a avut despre acest aparat. In acelasi timp il si doresc! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Modelul original avea alte butoane, alea din poz? sînt de la tv Rubin 102. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Nu imi sunt de folos la nimic. Eu am avut la bunici acest aparat si din pacate l-au aruncat niste rude. Daca asi putea face rost de el , cu atat mai bine!Daca ne pui in legatura cu rudele poate aflam unde l-au aruncat.Eventual moderatorul sa ne ajute cu un topic unde sa ne punem dorintele.Nu mai e mult si vine Craciunul! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Avem recupratori.incendiem,violam daca e nevoie spargem fete.tarif 100euro ora Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 sorinpavel da-i bataie, esti in acelasi oras, poate-l cunosti si stii ca merita.. Link spre comentariu
radianr Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 ...... In acelasi timp il si doresc! De ce nu dai un anunt la Mica Publicitate, sau la rubrica "Cumparari"? E mult mai probabil sa reusesti.Succes! Link spre comentariu
djmk1988 Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 sorinpavel da-i bataie, esti in acelasi oras, poate-l cunosti si stii ca merita..Auzi domnule, de cand iti permiti sa zici asa ceva despre mine? Ne cunoastem cumva personal si nu stiu eu? Ai grija ! Link spre comentariu
djmk1988 Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 sorinpavel da-i bataie, esti in acelasi oras, poate-l cunosti si stii ca merita..Auzi domnule, de cand iti permiti sa zici asa ceva despre mine? Ne cunoastem cumva personal si nu stiu eu? Ai grija ! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 sorinpavel da-i bataie, esti in acelasi oras, poate-l cunosti si stii ca merita..Auzi domnule, de cand iti permiti sa zici asa ceva despre mine? Ne cunoastem cumva personal si nu stiu eu? Ai grija ! A fost o gluma.Nu v-am jignit cu nimic,vorbeam in sensul general Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Auzi domnule, de cand iti permiti sa zici asa ceva despre mine? Ne cunoastem cumva personal si nu stiu eu? Ai grija !De cind m-ai lasat cu ochii-n soare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum