kappa_ii Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 as dori sa realizez un circuit care sa imi poata inumara si stoca intr-o baza de date numarul persoanelor care trec printr-un perimetru .am vazut pe net un curcuit care foloseste pic18f252 . cu senzori IRproblema strict de hardware o pot rezolva personal - dar nu ma pricep la programare pic - si nici nu stiu cum as putea face comunicarea cu pc - preferabil pe legatura usb .daca imi puteti da 2 3 sfaturi - eventual 1 2 exemple - tutoriale - as ramane recunoscator .sau as putea eventual plati pentru programarea pic-ului si interfata cu pc , dar initial m-ar tenta sa fac personal totu . Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Salut,iti recomand mikropascal pentru ca are built in libraries cum ar fi adc,eeprom,usb,usart,glcd,cam tot ce iti trebuie pentru ceea ce iti doresti sa faci. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 ceva indrumari - tutoriale - eventual exemple exacte . Link spre comentariu
kit Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Ai putea folosi, de exemplu 18f2550 sau 18f4550, functie de ce doresti sa folosesti mai exact. La http://www.electronicfr.com/index.php/M ... F2550.html gasesti cum se conecteaza aceastea 2 a pc prin usb. Apoi, ca platforma de lucru ai putea folosi, in acest caz, C18 evaluation (care e moca), de la Microchip, care are exact aceleasi unelte de mai sus, basca poti folosi si bibliotecile de comunicare prin USB puse de ei la dispozitie. Mai departe... Link spre comentariu
Vizitator sebustab Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 salut. eu am facut un numarator de impulsuri, pt pic16f877a, care ar reprezenta partea software a jucariei, cum ii spui tu. pentru fiecare persoana care intra se declaseanza un impuls, prin intreruperea barierei infrarosu, si impulsul e numarat de pic si afisat pe LCD. am programul daca te intereseaza, si tu poti sa conectezi generatorul de impulsuri la pinul RB0, al picului, si LCD-ul. am si simulare in proteus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum