Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi - Inumarator persoane - circuit PIC

kappa_ii

Postări Recomandate

as dori sa realizez un circuit care sa imi poata inumara si stoca intr-o baza de date numarul persoanelor care trec printr-un perimetru .am vazut pe net un curcuit care foloseste pic18f252 . cu senzori IRproblema strict de hardware o pot rezolva personal - dar nu ma pricep la programare pic - si nici nu stiu cum as putea face comunicarea cu pc - preferabil pe legatura usb .daca imi puteti da 2 3 sfaturi - eventual 1 2 exemple - tutoriale - as ramane recunoscator .sau as putea eventual plati pentru programarea pic-ului si interfata cu pc , dar initial m-ar tenta sa fac personal totu .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

2

• kit

1

Top autori în acest subiect

Ai putea folosi, de exemplu 18f2550 sau 18f4550, functie de ce doresti sa folosesti mai exact. La http://www.electronicfr.com/index.php/M ... F2550.html gasesti cum se conecteaza aceastea 2 a pc prin usb. Apoi, ca platforma de lucru ai putea folosi, in acest caz, C18 evaluation (care e moca), de la Microchip, care are exact aceleasi unelte de mai sus, basca poti folosi si bibliotecile de comunicare prin USB puse de ei la dispozitie. Mai departe...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator sebustab

salut. eu am facut un numarator de impulsuri, pt pic16f877a, care ar reprezenta partea software a jucariei, cum ii spui tu. pentru fiecare persoana care intra se declaseanza un impuls, prin intreruperea barierei infrarosu, si impulsul e numarat de pic si afisat pe LCD. am programul daca te intereseaza, si tu poti sa conectezi generatorul de impulsuri la pinul RB0, al picului, si LCD-ul. am si simulare in proteus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări