Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider SVTV1451 probleme transmitere prin IR

Vizitator daukus

Postări Recomandate

Vizitator daukus

Salutare,Am un televizor Schneider SVTV1451 diag. 37 cm - de ceva vreme incoace telecomanda nu mai functioneaza, uneori merge cateva zile la rand alteori nu merge chiar si o zi intreaga..am schimbat bateriile - acelasi rezultat il am adica functioneaza intermitent.Am ajuns la concluzia ca ar fi ceva defect in ea, am achizitionat alta telecomanda universala well si acelasi comportament, are zile cand functioneaza si zile cand vrea repaus Rezulta ca televizorul are ceva la ledul receptor, si daca da ati putea sa-mi explicati ce, ca mi-a scos peri albi pina acum.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mindware

1

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Dac? ai mufe pe acolo....vezi,verifica de oxizi,contacte imperfecte...scoate mufele... încearc? s? le cure?i.Sau,mai verific? sa nu cumva s? ai o surs? de infraro?u care s? bat? direct pe televizor,mai exact pe senzorul lui...

?ansele sunt de una la un milion....dar dac? zici c? are perioade ?i perioade...

În rest....f? cum a spus domnul palcu.....alte variante...."e grele ?i costisitoare" ,pentru moment...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări