Dr4g0n Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 nici nu cred ca ar trebuii sa aiba pretentii sa sune foarte bine cand un dif dinala costa maxim 1mil ... cat dai atata face... Link spre comentariu
Vizitator ciprianbogdan Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 date de baza nu gasesc nimic despre el ...oricum ms mult ptr sfaturi.vreau sa imi iau unul dar nush de care... am vazut unul de la alpine de serie x de 12' sper ca asta sa merite bataia de cap Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 (nu vata de sticla, vata minerala sau alte materiale de contructii)se pot folosi vata de sticla sau vata minerala fara probleme(in nici un caz nu au aplicabilitate exclusiva in constructii), cu amendamentul ca respectiva vata trebuie pusa in saculetzi din bumbac(ca va intra fibrele in "mecanica" difuzorului), croiti pe dimensiunileinterioare ale incintei si cu grosimea dorita... folositi, s-ar putea sa fiti surprinsi de diferente... pt. cine vrea sa incerce ceva cu totul special, pot sa ofer vata ceramica... d-asta sigur n-o sa gasiti atat de usor... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 (nu vata de sticla, vata minerala sau alte materiale de contructii)se pot folosi vata de sticla sau vata minerala fara probleme(in nici un caz nu au aplicabilitate exclusiva in constructii), cu amendamentul ca respectiva vata trebuie pusa in saculetzi din bumbac(ca va intra fibrele in "mecanica" difuzorului), croiti pe dimensiunileinterioare ale incintei si cu grosimea dorita... folositi, s-ar putea sa fiti surprinsi de diferente... pt. cine vrea sa incerce ceva cu totul special, pot sa ofer vata ceramica... d-asta sigur n-o sa gasiti atat de usor... Vata de sticla este toxica, ce e asa greu sa intelegeti? Cautati cu mana voastra si veti vedea ca poate duce la boli ale pielii si tesutului subcutanat (dermita iritativa de contact). Degeaba o pui in saculeti, praful tot iese, iar difuzorul nu are nici o treaba cu praful ala, plamanii tai si pieleau au... Cel mult poti folosi vata de sticla la incinte inchise si faci dus imediat ce ai terminat cu ea, dar de ce sa risti?... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 nu vreau sa intru in polemici, si nici nu-s f. la curent, dar dupa noile tehnologii de productie, n-as crede ca-i atat de periculoasa... sunt niste fire f. subtiri si lungi de sticla si tocmai pt. ca-s reduse la acea dimensiune, nu mai sunt casante... sunt f. elastice si rezistente la intindere... de aici "fibra de sticla"... totusi, pus pe ultimul loc vata de sticla, raman alternative... sunt mineralele, bazalticele, ceramicele, etc. evident precautii la manipulare! Link spre comentariu
Vizitator emil1986 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 ciprianbogdan Cel mai bine , faci o incinta de 45-50L inchisa (am dat litraj mai mare pentru extensie mai buna in Fr joase) ... vezi cum suna .... daca nu iti place , ii tragi o gaura , pui un tub , acordezi la 50-60Hz si suna basul ca la un sistem 5.1 P.S daca faci incinta inchisa trebuie umpluta cu vatelina ! ai dreptate le-am si eu si suna mult mai bine in incinta inchisa Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 ciprianbogdan Cel mai bine , faci o incinta de 45-50L inchisa (am dat litraj mai mare pentru extensie mai buna in Fr joase) ... vezi cum suna .... daca nu iti place , ii tragi o gaura , pui un tub , acordezi la 50-60Hz si suna basul ca la un sistem 5.1 P.S daca faci incinta inchisa trebuie umpluta cu vatelina ! ai dreptate le-am si eu si suna mult mai bine in incinta inchisa Nu crezi ca dupa un an de cand a fost facut topicul, respectivul user a gasit o solutie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum