radhoo Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Am pus cap la cap multe din modulele la care am lucrat. Si a iesit un robot pe 4 roti (tractiune integrala), si o multime de functii: - atmega8 pentru citire date senzori si interfata cu motoarele printr-un h-bridge dublu - interfata atmega8 - modul bluetooth pentur comunicatie cu unitatea de control - unitate de control 200MHz consum redus de curent , e defapt un Smartphone cu Windows Mobile 6.0, i-mate SP5 care ofera o intreaga extensie de functii: Wlan, Bluetooth (pentru comunicarea cu atmega8), Telefon (acces internet GPRS , 3G), Camera (pt vedere arttificala), etc etc Practic platforma hardware a fost impedimentul meu nr1, acum ca e functionala si treaba asta voi incepe cu pasi marunti sa scriu softul. Targetul e: un robot autonom (cu tot ce inseamna asta, in limita posibilitatilor). Mai multe detalii aici: http://www.pocketmagic.net/?p=869 Orice sugestii sunt binevenite! Link spre comentariu
mecaboy Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Toata stima si respectul,bafta si sa-l vedem functional Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum