Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme whirlpool awo/d 43135

ionut20

Postări Recomandate

Buna ziua....ajunge la minutul 8 si nu intra in turatie mare la stoarcere.....invirte in sensul antiorar apoi foarte putin in sensul orar si apoi iarasi antiorar la infinit asa....am inteles ca este o problema cu placile astea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

16

• sorinpavel

6

• lus

5

• icet

3

Top autori în acest subiect

Sau se poate să nu fie rufe suficiente în cuva, și nu intra pe stoarcere. Așa face a mea. Dacă vreau să storc 2 prosoape, nu vrea neam, le învârte de te plictisești, dar nu comuta pe viteza de stoarcere, deși în gol sau încărcată normal, merge perfect. E enervanta comportarea, probabil tine de senzorii de încărcare, dar nu m-am învrednicit să caut. E incomod și am tot amânat. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, doru3160 a spus:

Sau se poate să nu fie rufe suficiente în cuva, și nu intra pe stoarcere. Așa face a mea. Dacă vreau să storc 2 prosoape, nu vrea neam, le învârte de te plictisești, dar nu comuta pe viteza de stoarcere, deși în gol sau încărcată normal, merge perfect. E enervanta comportarea, probabil tine de senzorii de încărcare, dar nu m-am învrednicit să caut. E incomod și am tot amânat. 

Fix asa face si a mea si nu-i nimic defect. Masina detecteaza ca la viteza cuva nu va fi echilibrata doar cu alea doua prosoape. Tot asa face daca am de exemplu doua cearceafuri plic (deci de data asta este incarcata) si sunt incolatacite unul in altul. Am doua variante: ori reduc viteza de stoarcere de la 1500 RPM la 400 RPM si atunci merge dar nu ma incalzeste cu nmic, ori opresc, deschid usa, le desfac, le pun inapoi si merge. 

Deci este cum zice @sesebe:

1 oră în urmă, sesebe a spus:

senzorii de echilibrare

Cei enervant ca nu scoate un sunet sa te anunte ca nu-i place. Cand aveam masina cu bule (incarcare verticala) cand incepea sa soarca, daca simtea ca nu-i centrata incarcatura scotea un beep si se oprea. Asta doar termina programul de stoarcere si nu stoarce. 

La colegul de mai sus nu cred sa fie vorba de incarcatura repartizata inegal. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări