ionut20 Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 interesant .... de asta nu am chemat eu pe nimeni ... pentru ca voi primi atatea solutii cat numarul de mesteri.In cazul meu .... nu zdrangane nimic .. ca sa zicem ca a cazut ceva intre tambur si protectia tamburului .. cureaua e asa de stransa ca de fiecare data cand am scos motorul mi-au trebuit cateva minute sa o pun la loc.....Interesant cu legarea la calculator ... n-am stiut ca se poate face.Intre timp ... de la ultima mea postare, masina mea merge perfect ... si in regimul de 2 ture de haine pe zi, a spalat destul. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 pe 30 dec s-au intors mesterii sa schimbe cureaua.de data asta au venit 2,unul avea un laptop cu o interfata.dupa ce au schimbat cureaua s-au chinuit vreo 20 min sa conecteze interfata la mufa placii electronice a masinii.celalalt cica i-a rescris softul cu programul SAM(am vazut instalat acest program pe laptop dar nu stiu exact ce au facut).i-am intrebat daca avea vreo eroare in soft si mi-au zis ca avea"fluctuatii pe motor".mi-au zis ca daca mai face asa "este ceva mai grav"si sa-i sun.costul a fost de 100ron(fara chitanta sau garantie).am spalat azi la masina si nu mai troncaneste la schimbarea sensului de rotatie la spalare si le si stoarce bine.sper sa fi fost doar atat.personal nu cred ca i-au rescris soft-ul ca avea"fluctuatii pe motor"dar trebuia sa justifce si ei banii astia(doar prin schimbarea curelei nu puteau sa ceara 100 ron).oare exista aceasta eroare"fluctuatii pe motor"? Link spre comentariu
lus Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 ti se pare mult 100ron manopera si curea?e chiar destul de bine Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 nu bag mana in foc ca cureaua este noua.m-am uitat la ea si nu pare noua.au scos-o repede din geanta cu scule si au si montat-o.au lasat in schimb cureau veche.referitor la pret nu cred ca este putin in comparatie cu defectul avut(simplu zic eu) si valoarea masinii care este de 9 milioane acum in magazine.reparatia a costat cam 10-11% din valoarea obiectului.oare cat ar fi costat un defect mai complicat....gen schimbat rulmentii,placa electronica,motor?in final sunt multumit ca functioneaza bine si nu a fost ceva mai grav dar nu inteleg cum se calculeaza preturile astea?pe ce criteriu?este normal sa incaseze banii fara sa emita o factura?nu sunt nemultumit de pret dar ma gandeam oare cat ar fi costat daca era ceva mai grav. Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 faza cu factura si chitanta se practica ... asta e. trebuia sa-i ceri si iti dadea.Legat de pret, gasisem pe net parca curea la vro 50 .. 60 de lei, asta plus deplasarea si interventia pe acolo ajunge.Din pacate la absolut nici un echipament, aparat sau ce o fi, reparatiile nu se pot calcula in functie de pretul initial al produsului.O placa electronica am inteles ca e in jur de 400 ... 500 de lei, si masina noua dupa cum ziceai a fost vro 900.A mea inca spala ... fara rescrieri de soft. Link spre comentariu
lus Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 rulmentii se scimba cu 130roni,pret maxim,dar sunt si exceptii,depinde de cuva,intr-adevar cureaua trebuia sa fie noua Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Pentru ionut20 Whirlpool AWO/D43135 service manual Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 multumesc acum am vazut ca mi-ai postat pdf-ul inca o data multumesc si scuze de deranj Link spre comentariu
lus Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 pana la urma functioneaza in continuare masina?fara rescriere? Link spre comentariu
Vizitator Cristian Pavel Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Pentru ionut20 Whirlpool AWO/D43135 service manual Link spre comentariu
smara_1009 Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Bună ziua, Știu ca e vechi subiectul, dar va rog sa postati din nou manualul de service pentru aceasta masina de spălat Whirlpool AWO/D43135 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Dacă daţi detalii despre anomalia de funcţionare a maşinii, poate vă ghidăm în diagnosticare sau depanare.De multe ori nu e nevoie de manualul service. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Poate asta >> https://elektrotanya.com/whirlpool_awo_d_43135_1.pdf/download.html Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 Buna ziua...am aceiasi problema la 2 masini identice....am verificat totul la ele...care ar fii solutia totusi?softul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum