dragostalpau Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Vreau sa imi fac unul simplu, ca alea care se gasesc in veiozele chinezesti si care se ard dupa un timp mai scurt sau mai lung in functie de norocul fiecaruia.Problema e ca galbenii folosesc o componenta pe care nu am gasit-o nicaieri, PCR-606HW, intr-o capsula TO92 (parca asa e capsula de BC547, nu?)Stie cineva ceva de asta ? O fi un triac ? Schemele de pe net au si diac ... asta are in schimb 4 diode 1n4007, 2 rezistoare , un potentiometru, un condensator electrolitic si dracia de PCR606De ce nu fac o schema gasita pe net ? E mai scumpa si si n-am mai proiectat cablaje cam de mult timp Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 De ce nu fac o schema gasita pe net ?Pentru ca aia galbeni stiu sa proiecteze un circuit :lol: Link spre comentariu
habarnam Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 posteaza si tu schema electrica, inclusiv componenta misterioasa, si poate ne prindem ce este de fapt (cel mai probabil e un triac sau asa ceva). Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Gasiti aici: http://www.irisotw.com/scr.htm parametrii pentru PCR606... 8) Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2005 mister_rf esti tare, r?mîn dator cu un suc PCR606 e un SCR (Silicon Control Rectifier) sau pe române?te tiristorM-am gindit sa pun in schema un BTB04-600SL.Daca mai intereseaz? pe cineva a?a ceva, s? spun? aici ?i trimit desenul cablajului ?i modul de asamblare (dup? ce o s?-l fac). Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 ar trebui sa fie una din schemele de AICI banuiesc ca prima :wink: Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2005 nu e prima, e penultima ... aproximativ (adica fara componentele de la dreapta condensatorului de 2,2 uF Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 3, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2005 Am facut montajul, si merge, numai ca nu se regleaza luminozitatea de la 0 la maximVrea cineva schema ? Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Da, eu o vreau. Poti sa o trimiti pe mail? [email protected] Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 si eu as vrea schema daca poti....bogdanfirst[at]gmail.commerci! Link spre comentariu
Golem Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Trebe cond. de 68nf/100V, si pot. de 1Mohm Merge lux, am facut multe. Link spre comentariu
Golem Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Trebe cond. de 68nf/100V, si pot. de 1Mohm Merge lux, am facut multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum