Andrei1545 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 sal am facut un stroboscop cu un timer 555n si nu merge ledu sta aprins nu licare nu stiu de ce ca toate piesele sunt noi... nu e nici o greseala am schimbat si integratu k am zis ca e ars si nu vrea astept pareri multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Posteaza schema ! Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Ar fi o idee..... Link spre comentariu
Andrei1545 Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 asta e schema si nu merge e totul facut ok si nu licare led-u Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 asta e schema si nu merge e totul facut ok si nu licare led-uAm simulat-o in Proteus si merge:[attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]asa ca verifica ce ai facut deja, pinii integratului daca sint legati corect, polaritatea ledurilor si condensatorul valoarea sa, pune unul fix. In schema mea potentiometrul e optional, fa schema sa mearga asa si dupa aia poti pune si potentiometru.Schema se poate alimenta intre 9 si 12V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum