Flor Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Salut Imediat dupa '89 a aparut revista RET. In nr. 4 a fost publicata o "Lumina dinamica cu 495". Ma poate ajuta cineva cu aceasta schema ? Nu vreau alta. Stiu bine 495-ul, dar am nevoie de acea aplicatie, pt ca am cablajul facut si partial plantat, dar imi lipseste partea de comutatoare.Va multumesc anticipat. Flor Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 Am facut rost de revista. Era in nr.9FlorP.S.Se poate inchide post-ul Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 nu ar fi rau s-o postezi aici sau sa mi-o trimiti si mie.. ca m-a mai intrebat cineva de ea :oops: si eu n-o gasesc Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 1) Nu stiu cum s-o postez. Dar daca as afla...2) E in format A3. Scanerul meu inghite doar A4. Asa ca trebuie fie pe portiuni, fie o fac A4 si dupa aia...Oricum, cablajul era gresit d.p. d.v al dimensiunilor, adica pinii 6, 7 nu intrau pe motiv de n* 2.5mm, in loc de 2,54. Dar asta se corecteaza imediat si e singura eroare. Am facut schema in multe exemplare si "canta" din prima, daca totul e OK. Sugerez construirea si a unui canal de iesire pt becul de tact, eventual folosirea tiristoarelor sau triacelor sincronizate cu reteaua.Flor Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 Sau preluarea semnalului de BASS dintr-un sistem audio, care sa il inlocuiasca pe TACTU' (gluma, evident). Chiar cu pretul unui extrem de "scump" comutator... Flor Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 Nu stiu cum s-o postez. Dar daca as afla...vezi http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=4646 Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 OK. Eu am fost.O sa citesc instructiunile si maine, dupa ce reduc la A4 le" pun".FlorCum am timpul necesar, le-am trimis lui niq_ro sa, cu cu rugamintea sa pe posteze el.Evident ca acum ( in format A4) dimensiunea cablajelor nu vor mai corespunde, dar faceti niste probe..In final o sa "nimeriti", bazandu-va pe pinii integratelor. Daca astea intra, automat iese si restul...Astept comentarii, bune sau rele... Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 le-am primit si acum le puteti vedea: 1/3 2/3 3/3 Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 Comentarii?Flor Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 e una in tehnium(nu mai stiu nr) mai simpla si mai rapid de facut...tot cu 495...un 404 si un 400.....ma rog...mie mi-a placut aia... Link spre comentariu
Flor Postat August 20, 2005 Autor Partajează Postat August 20, 2005 Sal A facut cineva schema propusa de mine, ca sa putem discuta pe caz concret?Flor Link spre comentariu
niq_ro Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 am facut-o eu cu un prieten acum ceva timp (10-12 ani) si merge f. bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum