Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Head pt chitara 2 canale 50w proiectul meu

Vizitator

Postări Recomandate

Am comandat sasiul...a ajuns am facut si cutia asa ca pun ceva foto iar mai tirziu vin si cu schema.... :limb:

aici pulverizam solutie de lipit atit pe cutie cit si pe tolex...

Posted Image

dupa care le-am lipit si uite rezultatul...si sasiul protejat cu o folie.......

Posted Image

alte detalii......

Posted Image

si iar alte detalii ...cu partea retro...

Posted Image

aici am inceput montajul.....pe sasiu..

Posted Image

si transformatorul de retea 240 in primar 2x360v in sec. cu priza la 40v pt negativare si 2 infasurari de fil de 6,3v cu prize la jumate...

Posted Image

aici trageam tare la secundar... :rade:

Posted Image

cam asa o sa vina....in principiu

Posted Image

continuarea miine... :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

1

• 89-CEC

1

• iulker

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

FELICITARI!Adevarata arta,pentru a nu stiu cata oara ne demonstrezi maiestria cu care-ti realizezi produsele.Se pare ca esti o adevarata industrie,inca odata felicitari! :da P.S schemele,care sunt cele mai importante,nu se vad bine! :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator viobio

frumos :aplauze doua canale cu cite doua intrarise pot mixa canalelecorector gen Marshallpresencenegativare fixa (2*EL34)final model Marshallse apropie de JCM800(sincer il prefer pe al lui Gabriele)ma intereseaza si pe mine o sursa de tolex ?!

Link spre comentariu

Mai e si http://www.banzaieffects.com/ pt materiale specifice .....inclusiv tolex.

pt o echilibrare mai buna am introdus si 2 rezistente de 1 ohm in catozi finalelor deci implicit un trimer pe polarizarea grilelor de comanda dar care in schema de mai sus nu sunt figurate :cry: azi si miine incep probele

eventual voi pune si un mic video cu dinsul la treaba... :freaza:

Adevar graieste dl. viobio e vorba de o replica cu imbunatatiri a faimosului "plexi" marshall...........si ii multumesc pe aceasta cale pt aprecieri...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

multumesc tuturor ,pentru sursele de tolexsper cit de curind sa postez si un made in Romania,head uri de 15,35,80,100,280wsunt gata montate sasiele,mai trebuiesc terminate carcaselemiine plec in Austria pentru o intilnire de afaceri,cred ca reusesc sa l conving sa mi vinda(sa import) toata gama de trafuri de iesire de la Hammond

Link spre comentariu

multumesc tuturor ,pentru sursele de tolexsper cit de curind sa postez si un made in Romania,head uri de 15,35,80,100,280wsunt gata montate sasiele,mai trebuiesc terminate carcaselemiine plec in Austria pentru o intilnire de afaceri,cred ca reusesc sa l conving sa mi vinda(sa import) toata gama de trafuri de iesire de la Hammond

Aveti planuri mari ...... :aplauze succes ce pot sa spun mai mult....daca vor fi realizate point tu point si cu materiale de calitate sunt sanse sa surclaseze chinazariile :sparge: .....(realizate sub marci ca fender marshall, fender...) calitatea primeaza intodeauna....
Link spre comentariu

Asadar e gata..........frontal, piping ,butoane...aurii tolex violet (violent) intrarile pot fi si link-ate.........

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Din pacate nu pot sa fac mai mult de 2 buc pe luna :cry: .............

Link spre comentariu

frumos :aplauze doua canale cu cite doua intrarise pot mixa canalelecorector gen Marshallpresencenegativare fixa (2*EL34)final model Marshallse apropie de JCM800(sincer il prefer pe al lui Gabriele)ma intereseaza si pe mine o sursa de tolex ?!

ai vrut, cred, sa zici ca se apropie de plexi, jcm45/50 lead & stuff, ca de jcm800 cu siguranta nu ...
Link spre comentariu

In schema, vad ca nu mai ai infasurare separata de negativare pentru final - ai redresat una din infasurarile secundare de 2x360V. Ce drosel ai folosit in serie cu alimentarea, inaintea defazorului ? Felicitari pentru realizare ! :aplauze

Link spre comentariu

In schema, vad ca nu mai ai infasurare separata de negativare pentru final - ai redresat una din infasurarile secundare de 2x360V. Ce drosel ai folosit in serie cu alimentarea, inaintea defazorului ? Felicitari pentru realizare ! :aplauze

Recunosc ...schema publicata reprezinta acel clasic plexi Mars....eu am mici modificari....care nu sunt figurate........pt negativare de ex am scos o priza pe una din ram, de tensiune HT de cca40v ....iar droserul(realizat custom) l-am pus ca in schema....alta particularitate...am 2 infasurari de filamente de 6,3v ambele cu priza la jumate si legate massa....si ar mai fi dar ....e deja istorie :dans: pt ca intre timp head-ul a ajuns la propietarul de drept :limb:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări