Vizitator cristii Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Am un aparat de preparat cafea ,capucino ,cafea cu spuma de lapte...etc.(Saeco Primea Duo Cappuccino Touch Plus)si cred ca s-a suparat pe mine ca nu mai vrea sa functioneze.In mod DEMO imi face demonstratia de folosire ,preparare a produselor dar cind il trec in automat ma trimete la service si nu mai vrea sa functioneze.Stie cineva ceva despre el?ma puteti ajuta citusi de putin cu ceva idei?Am incercat sa-i creez toate conditiile cerute de functionare dar nu prea vrea sa ma asculte si tare mi-e teama ca aicea este si ceva de program sau ....nici nu ma stiu ce sa zic.Am manualul de folosinta,instructiuni sumsre dar poate gasim si ceva de depanare cu ajutorul vostru.deocamdata va multumesc anticipat si astept sa colaboram. Link spre comentariu
Vizitator cristii Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Revin si postez ceva Foto sa nu creez confuzii ,cam despre asa ceva e vorba :I-am dat jos lateralele sa vad ce are prin el dar deocamdata aicea m-am oprit.[attachment=1]Imag066.jpg[/attachment] Link spre comentariu
kinderu56 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 in primu rand vezi daca debitmetru de apa mai merge sau nu ete blocat,daca este ok vezi pompa daca nu debiteaza suficienta presiune iar nu merge. pentru aste trebuie demontat.succes Link spre comentariu
unchiujim Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Revin si postez ceva Foto sa nu creez confuzii ,cam despre asa ceva e vorba :I-am dat jos lateralele sa vad ce are prin el dar deocamdata aicea m-am oprit.[attachment=1]Imag066.jpg[/attachment]cauta eventuale depuneri de calcar (am un espresor DELONGHI pe care il curat o data la sase sapte luni de depunerile de calcar -apa dura din zona mea) Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Revin si postez ceva Foto sa nu creez confuzii ,cam despre asa ceva e vorba :I-am dat jos lateralele sa vad ce are prin el dar deocamdata aicea m-am oprit.[attachment=1]Imag066.jpg[/attachment]ti-am trimes un mesaj,citestel si vorbim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum