victor_wts Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 care e faza cu mute ala ca puni 16 nu e legat nicaieri si cam el ar fi cu mutele in schema aia Link spre comentariu
florin01 Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Nu am inteles din datasheet cum vine chestia cu conzii aia de 4700micro la >=25V cum depinte fregventa de jos de aia? Cu cat sunt aia mai mari amplif atinge fregvente mai mici? Asta ar fi super... dar ma gandesc ca de la un nivel nu mai poate si cipu ala ca trage din greu :prayer: si cam cat ar fi ideali conzii pentru a atinge fregventa de 15Hz?As dori sa il folosesc pe post de subwofer cu fregventa intre 15Hz si 150-200Hz...Daca credeti k poate mai mult astept propuneri... :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
stres4all Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 am facut si io amplificatorul cu schema din datasheet am conectat pinu 4 printr`o erzistenta de 10k si merge numai ca daca dau mai tare incepe si se opreste si apoi de tot ... canta da numai incet ! pinu 16 si 8 sunt neconectate! Link spre comentariu
Zerro Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Pe pinul 8 poti pune un led printr-un tranzistor si o sa vezi daca intra vreuna dintre protectii ... pinul 16 e pin de MUTE si il pui la masa cand vrei sa activezi MUTE ... faza cu auzitul incet cred ca e din cauza ca-i dai semnal prea mare pe intrare (e recomandabil sa-i pui un corector de ton in fata ca sa poti avea cat de cat controlul asupra semnalului de intrare) ... Daca vrei iti pot atasa schema facute de mine cu 2 astfel de TDA dupa ce am cercetat mai multe scheme si mai multe sfaturi de pe forum ... Link spre comentariu
stres4all Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 da vreau schema si detalii, poate vorbim pe mess (id: stres4all) ... cred ca deja l`am prajit am facut scurt la condensatoarele de 4700 Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 sal vreau si io schema si cabl eventual am si io doua bucMerci Link spre comentariu
Zerro Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 uite ... ai aici schema si cablajul la ce am facut eu ... un amplificator stereo cu 2 TDA1562Q cu un corector de ton stereo cu un TCA5500 Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Pt detalii de design ... http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=13827 Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Pentru domnul zerro - multumesc dar nu se vede nimic...... Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 http://www.kievsat.com/skievsat/amplifi ... a1562s.jpg Stie careva care este rolul la cel de-al doilea led?? Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 scrie in pdf arata a starea i/o - scuze am gasit voiam sa stiu daca are rost sa ma complic si cu ledul asta la montaj Link spre comentariu
Zerro Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 @TITI in arhiva respectiva sunt 2 fisiere ... unul .sch si unul .brd ... sunt create cu E*agle 4.16 si contin schema electrica si pcb-ul amplificatorului auto facut de mine (amplificator care functioneaza in clipa de fata pe masina)... Am descarcat si eu arhiva si totul e ok ... daca sunt probleme anunta-ma ...Toate cele bune! :smt001 Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Merci da nu apare arhiva ca o descarcam...... :smt012 Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 eventual pe mess mai degraba [email protected] Link spre comentariu
Zerro Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 @TITI ... am o banuiala ca folosesti FireFox drept browser ... folosesti IE si o sa vezi ca arhiva chiar e acolo .... iar in dreapta e un buton mare pe care scrie Download ...Toate cele bune! :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum