Vizitator radyombm Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 da,de 4mm..din fata de la baterie pina'n spate in masina Link spre comentariu
Palade Vlad Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Salut! La TDA1562Q condenatorii de lift pot avea tensiunea de lucru 16V(la tensiune mai mare nu am deocamdata ).La putere mica functioneza foarte bine. Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Pot sa folosesc tda 1562q pe pcb de tda 1562 ?Care e diferenta intre ele? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 cirucitul se numeste tda1562q ...... iar noi aici pe forum i-am zis tda1562 ca sa fie mai usor ....... el fiind acelasi Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Ok,thx de lamurire Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 vreu si eu cablajul la scara 1:1 daca il are cineva pls.ca eu nu stiu sa il realizez.pls daca se poate Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Uite aici:nu ai pe cablaj condensatorul de 100nF pe care trebuie sa-l pui in paralel cu intrarea si 2 rezistente pe care le pui de la pinii mute si status la+Vcc.Cablajul este testat si functioneaza.Daca vrei mai mult ma cauta pe forum ca mai gasesti si alte versiuni, chiar de cumparat. Succes. Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 dar de la asta are cineva cablajul sau il poate face cineva pls ???imi tr la scara 1:1 doar sa il scot la imprimanta laser :yawinkle: http://www.epsicom.lx.ro/docdown/ep0076.pdf Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Cred ca am ceva asemanator.Pacat ca e in format bmp, si s-ar putea sa fie nevoie sa scalezi putin inainte sa-l tragi ola imprimanta.Aici ai fisierele: Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 ca sa nu mai deschid alt subiect continui aici. ce tr sa ii mai pun inainte ca sa ii bag semnal in ea direct de la iesirea casetofonului de masina cineva mia sugerat o rezistenta de 4 ohmi pe intrare si un semireglabil pt volum voi ce parere aveti??? casetofonul pe care il voi folosii nu va avea iesire separata.cam cat tr sa fie radiatorul de mare pt acest integrat?astept sugestiile voastre :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 ca sa nu mai deschid alt subiect continui aici. ce tr sa ii mai pun inainte ca sa ii bag semnal in ea direct de la iesirea casetofonului de masina cineva mia sugerat o rezistenta de 4 ohmi pe intrare si un semireglabil pt volum voi ce parere aveti??? casetofonul pe care il voi folosii nu va avea iesire separata. cam cat tr sa fie radiatorul de mare pt acest integrat? astept sugestiile voastre :supz: uite aici o schema .... si aici ai linku la aceeasi poza dar la o rezolutie mai mare http://www.filehost.ro/48536/De_conecta ... tatii_gif/ tda1562 e in clasa H asta inseamna ca pierderea energiei sub forma de caldura este mica un radiator de vreo 200 cmp ar fi super suficient Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 Ca radiator, poti folosi fara probleme unul de la un procesor(aprox1500Mhz) care sa aiba si cooler-ul. Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 pana la urma am reusit sa realizez acest amp cu tda1562 insa o mare Problema la proba cu semnal din calculator (acesta fiind la max) se aude ffff incet. de ce are cineva idee????? sa fie de la rezistenta aia de 1M Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 Salut!Incearca sa scoti rezistenta aia de un mega si vezi cum se aude.Uita-te putin si aici(este tot despre acest integrat) http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... sc&start=0 ,si in datasheetul integratului(daca nu-l ai da un pm si ti-l trimit) Succes. Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 nu e de la rezistenta aia incearca sa setezi bine integratul in func mute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum