djbiluta Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Salut all, iata inca un monstrulet gata de plecare Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Pai asteptam si noi o schema, eventual cateva poze "de sub capota".Daca se poate si detaliile trafurilor de iesire.Oricum arata ff bine!! Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 SE sau PP ?Faina carcasa ! Link spre comentariu
djbiluta Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 salut,aparatul este un SE scoate 2*18W ,trafurile sunt de aproape 18cm2 , trafurile sunt impartite in 5 "casete"3primare +2 secundare, se pare ca ajunge atata limita inferioara fiind de 32hz si in sus urca pana pe la 30khz ce-i drept dupa 18-19khz nu am mai dat asa mare importanta, daca nu vine proprietarul zilele astea voi face poze si cu partea de cablare.Daca vreti sa va constriti asa ceva va recomand sa surpadimensionati trafu de alimentare , eu am pus unu de aproape 600w.Si are vreo 20kg Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Si pretul ? Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Si pretul ?Asta pe privat sau la bazar ca iar o dam in offtopic.Ontopic: 6S33S mananca ff mult pe filamente la 6,3v, 1tub vrea 7A plus consumul anodic deloc neglijabil (de ordinul sutelor de mA/tub) dar in ciuda acestor dezavantaje 6S33S are impedanta anodica mica si trafu de iesire se bobineaza ceva mai usor cu sarma mai groasa...Oricum cu un PP stereo sa nu zic OTL v-ati asigurat pe iarna de incalzire in casa.Iata si foaia de catalog http://frank.pocnet.net/sheets/018/6/6S33S.pdf.Apropo 6S18S mi se pare mai aratoasa decat 6S33S. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 schema? sau macar traful de iesire..... pls Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum