Jules00 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Am probl. cu o astfel de imprimanta in sensul ca nu mai vrea sa tipareasca de nici un fel. Clipeste ledul verde de power (ca si cum ar primi datele de la comp) dar nu scoate nici o foaie. Dupa un timp de blink-aranit, ramane aprins. M-am uitat prin ea si tensiunea de 18V e ok (nu fluctueaza) si nu am vazut nici urme de hartie sau corpuri straine pe la senzori. Sa fie oare placa de baza???Multumesc pt. raspunsuri.P.S. Imi cer scuze ca am postat un mesaj asemanator in sectiunea care nu trebuia... Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 vezi ca ce ai tu acolo este o problema usoara imprimanta ta foloseste cartusele 78 si 15 ( cel putin daca nu ma insel ) in suportul "de waste of ink" unde stau ele ( suportul unde se duc cartusele cand imprimanta este oprita) vezi ca acolo ai depuneri de cerneala gelificata, daca locul este plin de asa ceva nu o sa iti dea tensiunea pe cartuse si nu o sa iti plece.. dupa un timp o sa poti observa ca iasa un fum mic de acolo. Incearca sa desfaci imprimanta si sa speli tot de acolo, cu apa si sapun doar carcasa respectiva de waste of ink si pasla din interior . daca problema persista dupa problema anunta-ma Cu stima Alex. Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 multumesc pt. raspuns rapid....Voi incerca! Mersi mult mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum