Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semi-rezolvat --- IC-Prog imi da failed la verificare

Vizitator adyp

Postări Recomandate

Dupa ce da faild . cauta sa citesti PIC-ul in cazul asta eu am intilnit2 situatii; - cind pe toate liniile da ooooooooooooooooo -..............................FFFFFFFFFFFFFFFFFFIn ultima situatie PIC-ul este distrus ;daca unealta de programare este buna , daca nu programatorul este de vina.Iar in prima garantat este de vina PIC-UL (permite stergerea iar cind se citeste totul este FFFFFFFFFFFFF, daca dupa scriere si primirea mesajului de,,faild 000f,, se citeste vei obtine siruri de00000000-acest lucru indica ,,ciupirea,, primei linii de scriere si implicit a PIC-ului.La multi ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

9

• UnD3aD

3

• SHADYYY

2

• aionescu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Pavel

Salut!

Am postat si in topicul "Programtor PIC" http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=1516&start=160 dar nu mi-a raspuns nimeni...

Am si eu o nedumerire: programatorul lui aionescu din poza de pe acea pagina poate programa si PIC 16F628? Am inteles ca acest PIC este cu LVP. La ce pini trebuie sa duc cele 5 fire care ies din programator spre PIC (Data I/O, CKL, Vpp, Vss, Vdd)?

Va rog frumos nu ma ocoliti si de data aceasta! Am asteptat 5 zile sa primesc raspuns si nu a avut nimeni timp si de mine. Problema e ca sunt disperat: vine deadline-ul cand trebuie sa predau proiectul la facultate si nu ne lasa sa intram in examen daca nu luam nota de trecere.

Multumesc mult!

Numai bine! :wink: :?

Link spre comentariu

Salut @Pavel !

Vezi ca pe siteul meu http://www.geocities.com/danolteanu ai schema programatorului lui @aionescu(identic aproape cu cel de la Adelaida) . Alaturat schemei ai un tabel cu legatura intre pinii de programare(RB6=CKL, RB7=DATA I/O, MCLR=Vpp, Vss si Vdd) de pe schema , si pinii respectivi fiecarui pentru tipurile de microcontroler suportate. Deoarece fiecare poate sa faca cablajul cum vrea , cel care a desenat aceasta schema , a optat pentru aceasta varianta. Pentru cazul tau , adica PIC 16F628 te uiti pe randul 2 din tabel.

Succes ! Daniel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări