Alenicand Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 am un tv Allview cu dvd model:tax-5510t sasiu:40-mnt2s01-ook(s04)? proc:st92l9sc7bl/mok telecomanda originala are 3 butoane ascunse dar nu intra in service. Lucreaza cu N18, dar nu are butonul ascuns cum se poate accesa meniul service? multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Asa se modifica telecomanda "originala" de N18 (sasiu TV2K) pentru a o transforma in telecomanda de service:-Se desface cu grija capacul telecomenzii si se scoate "cauciucul" tastelor;-Se tine telecomanda cu Led-ul in sus si partea "placata"(cu taste) in sus;-Se lipeste un fir pe pinul 5 al integratului numarand de jos in sus pe partea stanga a integratului (este al 3-lea traseu; pinii 1 si 4 nu sunt cablati);-Se lipeste alt fir pe pinul 4 al integratului numarand de jos in sus pe partea dreapta a integratului;-Prin scurtcircuitarea o fractiune de secunda a celor 2 fire tv-ul intra in service mode; se poate monta un push-buton pe carcasa. Link spre comentariu
Alenicand Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 telecomanda original copiata are ci sc3004s si e pozitionat orizontal :smt116 am facut scurt intr e toti pinii, l-am imperecheat si nimic....i-am aplicat alt dump, plus rezistenta modificata pe cadre, s-a rezolvat multumesc Link spre comentariu
irina Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Buna ziua, am o problema la plasma Allview. Se aprinde si sta asa, ce trebui sa fac ? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Păi ar trebui să alerge prin casă după ce se aprinde ? Are imagine, sunet ? Ce model este ? ,,Plasma,, e o tehnologie cam rar folosită şi depăşită, eu cred că e un TV LCD sau Led... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 ,,tanti,, Irina du-l la un service sau poate vre-un coleg pe forum din acea zona ,,cimpulung moldovinesc,, va såri in ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum