Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Allview/DVD, meniu service?

Alenicand

Postări Recomandate

am un tv Allview cu dvd model:tax-5510t

sasiu:40-mnt2s01-ook(s04)?

proc:st92l9sc7bl/mok

telecomanda originala are 3 butoane ascunse dar nu intra in service. Lucreaza cu N18, dar nu are butonul ascuns

cum se poate accesa meniul service?

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alenicand

2

• tehtronics

1

• validae

1

• irina

1

Top autori în acest subiect

Asa se modifica telecomanda "originala" de N18 (sasiu TV2K) pentru a o transforma in telecomanda de service:-Se desface cu grija capacul telecomenzii si se scoate "cauciucul" tastelor;-Se tine telecomanda cu Led-ul in sus si partea "placata"(cu taste) in sus;-Se lipeste un fir pe pinul 5 al integratului numarand de jos in sus pe partea stanga a integratului (este al 3-lea traseu; pinii 1 si 4 nu sunt cablati);-Se lipeste alt fir pe pinul 4 al integratului numarand de jos in sus pe partea dreapta a integratului;-Prin scurtcircuitarea o fractiune de secunda a celor 2 fire tv-ul intra in service mode; se poate monta un push-buton pe carcasa.

Link spre comentariu

telecomanda original copiata are ci sc3004s si e pozitionat orizontal :smt116 am facut scurt intr e toti pinii, l-am imperecheat si nimic....i-am aplicat alt dump, plus rezistenta modificata pe cadre, s-a rezolvat :freaza: multumesc

Link spre comentariu
  • 12 ani mai târziu...

Păi ar trebui să alerge prin casă după ce se aprinde ? Are imagine, sunet ? Ce model este ? ,,Plasma,, e o tehnologie cam rar folosită şi depăşită, eu cred că e un TV LCD sau Led...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări