nooob64 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Buna , in primul rind tin sa deschid acest topic pentru cei care isi doresc un programator PIC pe USB , care recunoaste toate seriile de PIC de la 10F pina la DSPIC (incluzind seria low voltage). In al doilea rind este free si nu cred ca necesita piese cu valori critice. BRENNER8P BRENNER9 Personal am testat acest porgramator pe 16F76 , 16F877 , 18F4520 si DSPIC33FJ128 Brenner8 ver5 suporta seria LV24/33 utilizind hex de brenner9N + adaptorul pt. 3,3V insa dupa fiecare 'trecere' de la brenner9 la 8 am observar ca e necesara recalibrarea VPP. Pentru BRENNER8 singurul lucru care trebuie facut este calibrarea tensiunii de programare (exista manual unde este explicata calibrarea pas cu pas). SOFT,HEX,DRIVER+MANUAL Sper sa fie de folos Link spre comentariu
yo4hhp Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Salut. Pan' la urma ai rezolvat problema cu acest programator legata de acel tranzistor BF959 si de stabilirea Vpp-ului? Link spre comentariu
nooob64 Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Da , am rezolvat problemele ... am pus acel bf959 (schema fiind cu piesele 'originale'), calibrarea VPP tot e putin cam aiurita , eu am avut probleme cu brenner9L la care aveam 18F in loc de 18LF ... , dar sincer brenner nu prea se merita , de aceea mi-am construit PICkit2 care e cu mult peste brenner tinind cont ca e si original Microchip. Eu am m-am folosit de piesele brenner'ului pt. clona pickit2 :smt115 . AICI LINK Link spre comentariu
yo4hhp Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Pai cred ca o sa ma axez si eu pe un Pickit 2, din moment ce nu dispun de port paralel/serial pentru un programator ordinar. Ma batea gandu in viitor sa-mi mai iau si un laptop vechi de vreo 2-4 mil..asa de "tavaleala".LE. Daca vreau sa programez un pic extern, nu ICSP, mai trebuie vreo adaptare speciala sau pur si simplu firele direct pe pinii picului? Link spre comentariu
nooob64 Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Conectezi direct la pinii de programare ai PIC'ului ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum