Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pick-up unitra anii 50-60

danzup

Postări Recomandate

va place?nu ziceti nimic?

Daca scula la care ai lucrat(laudabila preocuparea) nu ar fi a ta si ai fi nevoit sa faci ceva aprecieri doar pe baza pozelor postate(si ma refer la ultimele 3)cam ce parere ai avea?Desi ai vopsit cu alb,predomina negrul :) Subscriu si eu la cele spuse mai inainte,incearca sa fii mai concis in prezentare,cu operatiile esentiale,nu te pierde in amanunte,si daca ai lipsa de reactii,nu provoca discutii,gandeste-te ce ai omis sau ai gresit,sau se poate intampla simplul fapt ca nu toti stau cu sufletul la gura si asteapta postarile tale si cum ai postat, sar buluc sa si raspunda,pana la urma ceea ce faci,faci pt tine,nu pt aprecierile celorlalti.Succes.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• doru3160

3

• ADRIAN SARPE

2

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Eu as da un sfat.Pe viitor cand vrei sa protejezi abtibilduri sau etichete, foloseste banda de hartie, altfel risti sa le distrugi.Succes la restaurare si incearca pe cat posibil sa conservi aspectul original al aparatului.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări