doru3160 Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 va place?nu ziceti nimic?Daca scula la care ai lucrat(laudabila preocuparea) nu ar fi a ta si ai fi nevoit sa faci ceva aprecieri doar pe baza pozelor postate(si ma refer la ultimele 3)cam ce parere ai avea?Desi ai vopsit cu alb,predomina negrul Subscriu si eu la cele spuse mai inainte,incearca sa fii mai concis in prezentare,cu operatiile esentiale,nu te pierde in amanunte,si daca ai lipsa de reactii,nu provoca discutii,gandeste-te ce ai omis sau ai gresit,sau se poate intampla simplul fapt ca nu toti stau cu sufletul la gura si asteapta postarile tale si cum ai postat, sar buluc sa si raspunda,pana la urma ceea ce faci,faci pt tine,nu pt aprecierile celorlalti.Succes. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Eu as da un sfat.Pe viitor cand vrei sa protejezi abtibilduri sau etichete, foloseste banda de hartie, altfel risti sa le distrugi.Succes la restaurare si incearca pe cat posibil sa conservi aspectul original al aparatului. Link spre comentariu
marianjoita Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Picupul de care vorbiti nu este Unitra, este un Zyphona, fabricat in RDG. Stiu sigur acest lucru pentru ca parintii mei au unul functional cumparat din magazin prin anii '60. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum