danzup Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Arata exceptional !o adevarat piesa de colectie . Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Se merit? doar de admirat (apropos, felicit?ri, l-ai luat destul de ieftin pentru starea în care e), dar de ascultat discuri nu se merit? (decât poate rar alea de 16 R.P.M. ?i alea de 78 R.P.M.) din cauz? c? aparatul nu cred c? red? mai mult de 10-11 k.Hz. audio ?i în plus e tractor de arat discuri (doz? ceramic?, bra? de ebonit? - ambele apas? tare pe discuri ?i uzeaz? repede). Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 daca va spun ca am si patefon care si ala merge ce mai ziceti?Ca asa sta bine unui colectionar. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 daca va spun ca am si patefon care si ala merge ce mai ziceti?Baga niste poze sa-l vedem si noi,chiar daca nu e cu lampi,poti sa-i pui un EM84 ca vu-metru Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 E pick-up deck RDG-ist marca Ziphona, am avut ?i eu unul cînd eram pu?ti. Doz? magnetic? mono, 2 ace ?i trafo ridic?tor de semnal. Mai am carcasa, identic? cu asta, de culoare verde, f?r? chestia aia ad?ugat? desigur. Pe exteriorul capacului trebuia s? fie numele din plastic alb ?i înclinat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 bine,pick-upul il mai folosesc la petreceri si ocazii,dar patefonul nu am mai ascultat de luni de zileFa o poza si la patefon,sa-l vedem,daca zici ca -l mai asculti din cand in cand,banuiesc ai si placi cu ace pt el,ca la al meu,nu pot asculta cu un ac mai mult de 3-4 fete de placa,dupa care se cam toceste,si trebuie schimbat. Acum e in restaurare,nu a mers cam de mult,s-a cam intepenit,si cu ocazia asta l-am demontat pt o revizie generala Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 te inseli.pick-upul meu nu e rusesc.are pe platan si treri abtibilduri cu inscriptie in germana.stiu clar asta.uite si o poza de pe difuzor ca sa ma creziEu ce am scris mai sus: RDG, sau nu ai apucat Republica Democrat? German?, adic? Deutsche Demokratische Republik (DDR)? Faptul c? se mai realizau scule în cooperare nu era ceva rar, a?a se proceda în C.A.E.R. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Bai KNX! Ia ordoneaza-te un pic! Apuca-te te o treaba si termina-o! Nu deschide mii de subiecte. Nu te apuca de mai multe lucrari in acelasi timp. Fa-le pe rind.Iti respect virsta (ba mai mult, sunt un pic invidios ) dar seriozitatea e importanta. Te astept in celalalt topic al tau cu carcasa. (te astept sa te bubui (critic))Atentie: O lucrare terminata e mult mai valoroasa decit 1000 de lucrari incepute. Link spre comentariu
ADRIAN SARPE Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 felicitari!!!ai facut o achizite extrem de buna si daca si mai merge asa cum spui meriti toate felicitarilecit priveste patefonul este din cel cu pilnie ? daca da si este in stare buna te poti numara primtre colectionarii de aparate audio vechi si functionale.inca odata felicitari! Link spre comentariu
ADRIAN SARPE Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 am urgenta nevoie de un sfat.vreau sa pun cu el muzica la o petrecere,si vreau sa se auda mai tare.ce pot sa fac?merge boxa de pick-up pa2040?va rog,ajutorse poate atasa un amplificator functie ce difuzoare dispui. Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Ce intrebare stupida ai pus mai sus...iata se vede incet ca am dreptate in privinta celor afimrate !Vai de saracele aparate..vad ca vrei cu orice pret sa le **** .Nu tin sa te felicit din simplul motiv ca te manca mainile sa le faci praf..la "petrecere" poti folosi scule mai moderne sau pune muzica din calculator (ia-ti o statie de amplificare,conecteaza-o la calculator) .Ori faci colectie si asta inseamna un regim de pastrare optim si o exploatare foarte redusa ori storci toata vlaga din ele si o sa-ti para rau ca prostia specifica varstei o vei simti mai tarziu cand vor fi deja praf. Lasa pick-up-ul in pace,multumeste-te cu cat scoate.Ai doua alternative la gradul tau de pricepere:1-foloseste-l la "arat" discuri pana isi da duhul sau 2-sterge-l de praf si pune-l undeva la scuteala impreuna cu gramfonul pe care te lauzi ca-l ai si te poti numi cu adevarat colectionar. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Se aude bine la nivelul anilor 60, cînd a fost f?cut, dar ?ine cont c? era o scul? ieftin? ?i atunci, f?r? mari preten?ii, mai ales c? e mono. În nici un caz nu se aude ca cd-ul, depinde cu ce scule îl compari. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Cu CD audio trase din mp3-uri la 96kbps, joint stereo, nu e clar? Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 i-am pus un ac profesional.am facut un filmulet,cum il pun.chiar nu ma pricep?Exista youtube..... e chiar asa de greu? Link spre comentariu
Andr3y Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Nu e rau dar totusi ar fi trebuit sa pastrezi culoarea originala. Parerea ca postezi haotic nu mi-o voi schimba. In loc sa pui pozele si explicatiile intr-o singura postare tu preferi sa faci 4 postari pentru o idee. Ori nu le ai cu calculatoarele ori vrei sa induci lumea in eroare cu numarul de postari. In alea 72 de postari nu ai spus mare lucru. Trist... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum