srdjan Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 cablajul de test cu gauri standard (chinezarie acceptabila cu pret decent)45x90 gaurele Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Hmm, eu doresc sa fac cablajul deoarece nu reusesc sa lipesc de soclu firele.. adica pinii sunt prea desi si nu imi iese, la cablaj nu va mai fi aceasta problema Link spre comentariu
florincccc Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Dupa cum vad eu lucrurile ar trebui sa-ti "faci mana" la lipituri. Ia o placuta veche cu piese si antreneaza-te pe ea, dezlipeste si lipeste piesele pana iti ies niste lipituri frumoase, lucioase. Cheia reusitei este curatenia, lipsa oxizilor si a impuritatilor pe varful de lipit, stratul de Cu de pe placa si de pe piciorusele pieselor pe care le lipesti. Curata placuta cu un smirghel fin, foloseste sacaz, invata cat de fierbinte trebuie sa fie ansa pistolului, cat timp iti poti permite sa-l tii pe lipitura inainte sa se exfolieze... Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Dar de la ce shcme este cablajul!Aratamio si mie un pic de rog! Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 http://www.pira.cz/enbar.htm Un vu-metru cu 10 leduri Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Hmm, am si eu o intrebare... Cu ce burghiu ar trebui sa dau gaurile pe cablaj ? 0.8mm sau 1 mm ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 la schema aia oricare e bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum