Vizitator whitewidow Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 salut .... am si eu o dilema .... ce consum raportat in kw/h necesita un aparat care dezvolta o putere de 2000w ? Link spre comentariu
Vizitator whitewidow Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 ajutati un incepator .... Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Parca 2000w/h=2kw/hHm... sau poti arunca un ochi la contorul electric. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 E simplu de calculat, tebuie s? înmul?e?ti puterea consumat? cu num?rul de ore în care func?ioneaz?. De exemplu, în cazul t?u, dac? la?i trei ore hardughia aia s? mearg? vei pl?ti în plus 2000W x 3h = 6000W = 6kWh. Link spre comentariu
Vizitator whitewidow Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 cred ca am inteles ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 nu este neaparat adevarat , stimati tovarasi...6kwh sint consumati in 3 ore , doar daca randamentul teoretic este de 100 la suta...cum asa ceva nu este posibil , consumul real la contoar este sigur mai mare... spre exemplu....daca randamentul aparatului este 80 la suta , atunci consumul real inregistrat in 3 ore de catre contoar va fi 2kw x 3 ore = 6kwh / 0,8 randamentul = 7,5 kwh ... Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Saracul OHM, daca ar invia ...................... Link spre comentariu
Vizitator whitewidow Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Saracul OHM, daca ar invia ......................pana sa invie OHM este aici un OM care ete curios cat are de platit la electrica.sa Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 nu era ca ofensa ....era o simpla lege a lui OHM Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 nu este neaparat adevarat , stimati tovarasi...6kwh sint consumati in 3 ore , doar daca randamentul teoretic este de 100 la suta...cum asa ceva nu este posibil , consumul real la contoar este sigur mai mare... spre exemplu....daca randamentul aparatului este 80 la suta , atunci consumul real inregistrat in 3 ore de catre contoar va fi 2kw x 3 ore = 6kwh / 0,8 randamentul = 7,5 kwh ...M?i nene, tu pentru ce dracu' ?ii capu' ?la pe umeri, ca s? nu te plou? în gît? Pentru lini?tea neuronului t?u agitat: dac? pe un aparat scrie c? are consumul maxim de energie de X wa?i, nu crezi c? e inclus ?i nenorocitul ?la de randament? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 eu cred ca misuraelectronic a estimat corect pt ca whitewidow a spus ca aparatul dezvolta 2000W eu inteleg din asta ca este puterea la iesire sau ceva de genu ( fara a fi luat in calcul randamentul) Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Din ce a mai postat whitewidow pîn? acum, deduc c? puterea aia e trecut? pe aparat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 @ domnul ratza...daca va aflati cumva , din greseala , in postura prezentata in avatarul dumneavoastra ...iar cunostintele de fizica si de electronica s-au lipit de dumneavostra cum se lipeste apa de gisca , tin sa va luminez cu urmatoarele precizari , care se invata imediat dupa abecedar... 1-- puterea dezvoltata de un aparat oarecare nu e totuna cu puterea absorbita din retea...! evident , randamentul procesului fiind subunitar , puterea dezvoltata de aparat ---recte puterea de iesire --- va fi INTOTDEAUNA MAI MICA decit puterea absorbita din retea ---recte puterea de intrare...!2-- domnul whitewidow a specificat destul de clar in topic....citez ...necesita un aparat care dezvolta 2000w ? ...am inchis citatul...concluzia...?lasati-o mai moale cu jignirile fara motiv ...eventual , mergeti dvs la prima oglinda care va iese in cale si trageti-i 2 palme celui pe care il vedeti acolo...face 2 face... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 1-- puterea dezvoltata de un aparat oarecare nu e totuna cu puterea absorbita din retea...! evident , randamentul procesului fiind subunitar , puterea dezvoltata de aparat ---recte puterea de iesire --- va fi INTOTDEAUNA MAI MICA decit puterea absorbita din retea ---recte puterea de intrare...! 2-- domnul whitewidow a specificat destul de clar in topic....citez ...necesita un aparat care dezvolta 2000w ? ...am inchis citatul... concluzia...? 1. S? mor dac? ?tiam... m-ai luminat! :bot 2. Eu zic s? te mai ui?i o dat? peste ce am scris: putere consumat? înmul?it cu num?rul de ore. De ce sim?i nevoia s? împar?i la randament, din moment ce este deja luat în calcul? Decît s? te dai rotund ?i atoatecunosc?tor, n-ar strica nici s? fii modest ?i s? folose?ti cuvinte uzuale, de exemplu adic? în loc de recte. Dar, scuz?-m?, tu ai f?cut facultatea în Bucure?ti... Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Am observat ceva ciudat în posturile astea. Din câte ?tiu eu, deobicei,pe orice consumator consumul inscrip?ionat ,este pe ora ( W/h ). Deci whitewidow are un consum de 2KW/h pentru acel consumator. Înmul?e?ti cu câte ore îl ?ii în priz? ?i ob?ii consumul total.(cred eu...) Îns?,observ la calculul userului ratza c? a folosit nota?ia KWh la calculul celor 6KW(pe 3 ore). Nu ar fi trebuit sa fie 3h x 2KW/h=6KW ? În loc de 3h x 2KW/h=6KWh....? Matematica, a?a spune.... Logica,la fel... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum