Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

auto casette player pioneer ajutor

davidut5

Postări Recomandate

casetofonul este un pioneer keh-p16 si vreau sa stiu daca pot sa-i bag semnal pe mufa de la magazia de cd. In prezent am o caseta adaptoare dar face mult zgomot de fond.Daca stie cineva sa nu ezite sa raspunda.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

5

• ionut20

1

Vizitator cretuady88

ai putea sa faci o improvizatie si sa ii bagi semnal pe acea mufa dar parerea mea nu te incurca cu asa ceva pentru ca mufa aceea stie sa faca mai multe chestii si mai bine iti iei cu mp3-player ca sunte destule mai ieftine si termini cu vrajeala. de exemplu se gaseste mp3-player lg cu 2 mil. bafta

Link spre comentariu
Vizitator cretuady88

ai putea sa faci o improvizatie si sa ii bagi semnal pe acea mufa dar parerea mea nu te incurca cu asa ceva pentru ca mufa aceea stie sa faca mai multe chestii si mai bine iti iei cu mp3-player ca sunte destule mai ieftine si termini cu vrajeala. de exemplu se gaseste mp3-player lg cu 2 mil. bafta

Link spre comentariu

nu merg cu masina asa de mult incat sa-mi cumpar un mp3 play.La pioneer bag semnal dintr-un telefon nokia cu card de 2 gb si pot sa schimb muzica la orice ora asa cu playerul sa stai sa tot faci cd-uri mi se pare mai greu, si alea cu usb pentru stick sunt scumpeam vazut la adelaida niste mufe asemanatoare cu ce are pioneerul si cu 2 mufe rca de aici mi-a venit ideacam asa arata mufa(asta este de la mag de cd, dar este aceeasi)

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări