gogoo Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Ar ... n_Full.jpg Am si eu o chestie de genul,nu la fel ca cea din poza,asemanatoare ,nuj am mai stat sa fac poza la ce am eu.Vreau sa stiu la ce foloseste asta ,pentru ce e,si daca pot face ceva cu ea ? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Astec UM1286 RF Modulator for use in computers from the 1980's Link spre comentariu
gogoo Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Am zis ca nu este ca acesta...deci este un modulator RF . Bun .Pot sa fac cecva cu un modulator RF ? Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 ?????.....daaaa........s?...modulezi RF .... Nu cred c? ai avea la ce s? îl folose?ti...tu..Cutiu?a aia,moduleaz? un semnal de radiofrecven?a,în func?ie de alt semnal introdus de tine ,în cutiu??....apoi semnalul modulat poate fi transportat pe un cablu coaxial....c?tre un receptor.....RF.. ....deci nu ai ce face cu el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum