Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontrolere PIC sau Atmel

cipricoder

Postări Recomandate

Salut vreau sa invat tot ce se poate despre microcontrolere pentru ca imi trebuie la un proiect pentru facultate. Ce vreau sa stiu este care microcontrolere sunt mai bune PIC sau Atmel? Sunt incepator in arta microcontrolerelor, tot ce stiu este ce mi s-a predat pe la facultate dar a fost mult prea general pentru mine ca sa pot face un montaj cu ele. Documentatie gasesc nu este problema dar ce vreau sa stiu este care sunt mai bune PIC sau Atmel?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipricoder

2

• ratza

1

• nooob64

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am o tona de reviste cu PIC. Despre Atmel nu prea am auzit doar ca un exemplu la facultate, in cursuri mai mult despre Atmel este vorba. Insa mie PIC mi se pare mai bun, cel putin pentru mine cat despre pret nu cred ca este mare diferenta intre ele!

Link spre comentariu

Pretul difera foarte mult la controlerele de nivel mediu, Atmel de 2-3 ori mai ieftin decit un PIC la acelasi nivel , pretul acesta se stabilizeaza (poate chiar ajunge in favoarea PIC) cind vine vorba de performante ridicate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări