gedd Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 propun un nou topic....standardul X10 pentru casa...mentionez ca am realizat aceste montaje si functioneaza excelent....din pacate softul nu are functia de dimmer.Ar fi ideal ca sa fie modificat softul astfel incat pe pinul de iesire al pic-ului sa fie pus un releu pentru puteri mult mai mari...cine se pricepe sa modifice softul....un bax de bere virtuala am folosit interfata CM15 pe USB si programul Active Home Pro de pe site-ul celor de la Marmitek...e gratis..pentru alte intrebari,nu ezitati,va lamuresc cu ce pot Link spre comentariu
bogdan_ Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 SalutSi eu sunt in lucru pentru niste automatizari prin casa. De fapt, de abia am inceput. Eu am ales sa fac prin radio, pentru ca un modul radio ocupa mult mai putin spatiu decat ce este necesar pentru X10, si e mai simplu. Tocmai de asta eram curios, cat de mari ti-au iesit modulele?Pentru pus releu nu cred ca trebuie sa modifici softul, atata timp cat nu are functie de dimming. Trebuie modificat doar putin HW, sa adaugi un tranzistor pentru comanda releului. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 SalutSi eu sunt in lucru pentru niste automatizari prin casa. De fapt, de abia am inceput. Eu am ales sa fac prin radio, pentru ca un modul radio ocupa mult mai putin spatiu decat ce este necesar pentru X10, si e mai simplu. Tocmai de asta eram curios, cat de mari ti-au iesit modulele?Pentru pus releu nu cred ca trebuie sa modifici softul, atata timp cat nu are functie de dimming. Trebuie modificat doar putin HW, sa adaugi un tranzistor pentru comanda releului.hai pe mess : bogdanlucian2000 si vb acolo mai in detaliu Link spre comentariu
Vizitator cristi_pic Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Eu mi-am facut niste module cu PIC16F876A pt comanda 4 circuite cu dimming, telecomanda radio 433MHz si taste locale. Daca sunteti interesati va trimit si poze: [email protected] Link spre comentariu
DM7 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 De ce nu puneti comentariile pe forum? Sa le vedem si noi? E o chestie interesanta insa nu se discuta decat pe mess sau pe mail Link spre comentariu
Vizitator ovidiugm Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Eu am cumparat modulele din state (cele pe 110V) si sunt in stadiul in care le modific pentru 220V.Deocamdata am modificat receptorul RR501, un modul AM486 (cu releu, evident nu suporta dimming) si un modul LM465 pentru becuri cu incandescenta (cu dimming si soft-start).Urmeaza probabil un CM19 si interfatare la PC. Link spre comentariu
Vizitator terry m Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Salut, am facut si eu niste automatizari cu aceste module si sunt super ok. Am gasit aici: http://siscosecurity.ro/category.php?id_category=7 Ei va pot ajuta mai mult sau eventual va ajut si eu cu ce pot. Link spre comentariu
gedd Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 uitati aici..am tradus cu gugle... se intelege.. http://translate.google.ro/translate?hl ... o%26sa%3DG Link spre comentariu
gedd Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 in locul intrerupatoarelor clasice sugerez folosirea celor de tip sonerie,fara retinere.. Link spre comentariu
gedd Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Am alta idee..luati schema mea si in loc de comanda prin 220V folositi receptoare mici pe 433MHz,de la conex..fara reclama..se reduc considerabil dimensiunile..iar interfata stie sa comande si radio... Link spre comentariu
Vizitator wapavo Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 interesant subiect, dar TIPIC ROMANESC - "hai pe mess, da pe mail" Link spre comentariu
Vizitator bogdanpogo Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Salut, ca si furnizori de X10 in romania am gasit Clickhome.ro, digihome.ro, homix.ro si syscosecurity.ro daca mai aveti si altii va rog sa ii adaugati aici Bogdan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum