Vizitator andreea pencu Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 daca a mai realizat cineva acest amplificator, daca se poate sa imi dea si mie indicatii referitoare la aceasta schema din motive technice nu am putut sa o pun dar am pus linck-ul aici http://www.elecfree.com/electronic/wp-c ... 30j201.jpg Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 E celebrul AV400, MOS400, PA400, sau cum s-o mai numi cu toate clonele lui.Îl g?se?ti mai jos. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Vezi un subiect la Amplificatoare: AV400 sau IPA400Gasesti acolo mai multe detaliRe edit: Pana sa scriu eu mi-a luat-o Zal inainte Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 daca a mai realizat cineva acest amplificator, daca se poate sa imi dea si mie indicatii referitoare la aceasta schema din motive technice nu am putut sa o pun dar am pus linck-ul aici http://www.elecfree.com/electronic/wp-c ... 30j201.jpgDaca l-a realizat cineva ????Peste 100.000 electronisti in romania l-au realizat ! Serios !Vasile face cablaje in serii de peste 100 de bucati la fiecare 6 luni si le vinde pe toate .....Nu mai zic de firme de garaj care vand kit-ul asta ....Mai mult : acum incepatorii il fac asa ca prima lor lucrare . Link spre comentariu
Vizitator andreea pencu Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 stie cineva cat ar trebui sa fie curentu de mers in gol optimal la acest amplificator?daca i-as pune in final 6 perechi de irfp240-irfp9240 ? pentru ca cele care sunt in schema sunt scumpe rau.... Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Citeste pe aici: viewtopic.php?f=5&t=6495Majoritatea celor care l-au facut au folosit IRFP240 si 9240. Nu prea isi are rostul sa ii pui 6 perechi, 4 perechi sunt de ajuns, numai daca nu vrei sa il folosesti in 2 ohmi timp indelungat ii poti pune mai multe perechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate