Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator

Vizitator

Postări Recomandate

evident ca nu vroiam sa mut mobila ci sa bag niste sateliti de surround (15..20w)...pt mutat mobila prin casa am un sub JBL de 100W rms (Vas=60L, F3=33Hz) :twisted:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

7

• cos22tm

4

• Sharky

2

• luc

2

Top autori în acest subiect

Cita?i fratilor...sau scrieti cui ii este adresat mesajul ca am stat 10 min si m-am scarpinat in cap ca nu intelegeam ce a vrut luc, si dupa ce am citit mai sus mi-am dat seama :wink:

Link spre comentariu

revin. ar avea ceva daca as cupla la sursa de PC(este cuplata la impamantare) un amplificator?? ar baga brum sau altele sau ar putea sa afecteze calculatorul?? Asta v-am intrebat nu altceva!!

Link spre comentariu

Asta vroiam sa zic si eu mai sus .... daca alimentezi amplifu din sursa PC-ului si ca sursa de semnal folosesti placa de sunet (al aceluiasi PC) o sa ai o bazaiala in boxe.....si nu prea a reusit nimeni sa ii dea de cap :(Daca vrei sa folosesti amplifu in aceeasi carcasa cu PC-ul ai posibilitatile date de mine mai sus:1. sa folosesti alta sursa de semnal2. sa folosesti alta sursa de alimentare

Link spre comentariu

multumesc mult. sti de unde as putea cumpara o sursa de 12 V care sa scoata la iesire in jur de 7 A??

Vrei sursa ?? De PC ?? sau un alimentator format dintr-un traf + redresare + filtraj ????

Si oricare ai vrea-o - in Bucuresti nu cred ca e greu de gasit asa ceva daca stii unde sa cauti :wink:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

raresvintea din cate am inteles eu tu vrei sa bagi amplifu' in carcasa pc-ului. Am incercat si eu chestia asta si am reusit-o cu succes (fara brum si alti paraziti) 1. incearca sa legi doar firele calde la intrarea in amp. nu si masa .2. cauta k radiatorul sa nu faca contact cu masa pc-ului.3. daca ta hotarasti sa-i faci alimentare normala (traf. + punte +........), cauta sa nu o bagi in pc. DE CE? pt traful oricat de bine este ecranat tot creaza un camp magnetic ceea ce pt componentele pc-ului nu este un lucru bun.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări