cos22tm Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 evident ca nu vroiam sa mut mobila ci sa bag niste sateliti de surround (15..20w)...pt mutat mobila prin casa am un sub JBL de 100W rms (Vas=60L, F3=33Hz) :twisted: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 si din ce srtiam eu se poate si la 1W dar daq se reda o anumita frecventza bla bla blalasa bla bla bla -urile ca nu asa se face electronica ....... si citeste aicihttp://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=5437 Link spre comentariu
Vizitator dRc Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 10x nu stiam si la partea cu casa o am vazuto pe discovery Link spre comentariu
luc Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 sursa este izolata galvanic daca totusi ai 110v fata de orice pana la carcasa,sigur ai sursa busita Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Cita?i fratilor...sau scrieti cui ii este adresat mesajul ca am stat 10 min si m-am scarpinat in cap ca nu intelegeam ce a vrut luc, si dupa ce am citit mai sus mi-am dat seama :wink: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 revin. ar avea ceva daca as cupla la sursa de PC(este cuplata la impamantare) un amplificator?? ar baga brum sau altele sau ar putea sa afecteze calculatorul?? Asta v-am intrebat nu altceva!! Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 la mine amp alimentat din sursa ATX350W si sursa placa de sunet baga brum :xdaca pun ca sursa CD sau DVD player e OK, zero brum :lol: Link spre comentariu
Vizitator dRc Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Si la mine sa intampla la fel daq bag mufa in placa audio BZZZZZZZZZZZZZZ dac o bag in CD ROM(in mufa pt casti) nu se aude foarte clar Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Asta vroiam sa zic si eu mai sus .... daca alimentezi amplifu din sursa PC-ului si ca sursa de semnal folosesti placa de sunet (al aceluiasi PC) o sa ai o bazaiala in boxe.....si nu prea a reusit nimeni sa ii dea de cap :(Daca vrei sa folosesti amplifu in aceeasi carcasa cu PC-ul ai posibilitatile date de mine mai sus:1. sa folosesti alta sursa de semnal2. sa folosesti alta sursa de alimentare Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 multumesc mult. sti de unde as putea cumpara o sursa de 12 V care sa scoata la iesire in jur de 7 A?? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 multumesc mult. sti de unde as putea cumpara o sursa de 12 V care sa scoata la iesire in jur de 7 A??Vrei sursa ?? De PC ?? sau un alimentator format dintr-un traf + redresare + filtraj ????Si oricare ai vrea-o - in Bucuresti nu cred ca e greu de gasit asa ceva daca stii unde sa cauti :wink: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 mai degaraba un traf si circ de filtrare. unde pot gasi ca sa nu iau bucu l-a impins???? Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 raresvintea din cate am inteles eu tu vrei sa bagi amplifu' in carcasa pc-ului. Am incercat si eu chestia asta si am reusit-o cu succes (fara brum si alti paraziti) 1. incearca sa legi doar firele calde la intrarea in amp. nu si masa .2. cauta k radiatorul sa nu faca contact cu masa pc-ului.3. daca ta hotarasti sa-i faci alimentare normala (traf. + punte +........), cauta sa nu o bagi in pc. DE CE? pt traful oricat de bine este ecranat tot creaza un camp magnetic ceea ce pt componentele pc-ului nu este un lucru bun. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 eu am tinut traf timp de 1 an in carcasa si nu s-a intamplat nimic.. Link spre comentariu
Vizitator blackbrayn Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 eu am incercat sa alimentez din comp si merge....luand semnal din placa audio ....cu tda1553 adica 2*22wmerge chiar bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum